-
Chromka+maczniak= brak nogogłaszki
Czy możliwe jest by mączniak odgryzł chromce L6 nogogłaszczkę? wiem że bez jednego odnurza pająk da sobie radę a jak jest bez nogogłaszczki?
-
Re: Chromka+maczniak= brak nogogłaszki
pająkowi nic nie bedzie ale to bardzo dziwny przypadek , aczkolwiek myśle ze to jest możliwe Gdanszczanka napisał(a):
> Czy możliwe jest by mączniak odgryzł chromce L6 nogogłaszczkę?
> wiem że bez jednego odnurza pająk da sobie radę a jak jest bez
> nogogłaszczki?
>
-
Chromce L6 mącznia raczej nieda rady odgryść nogogłaszczki. Bynajmniej taka jest moja opinia na ten temat.
-
Moim zdanniem musial bc monczniak glodny ale na serio nie am pojecie jak to mioglo sie stac? ale przezyje:]na 1005 przy dobrej opiece.
-
Mojego kędziora świerszcz ugryzł w nogogłaszczkę. Pociekło trochę limfy i tyle....
Pająkowi nic nie będzie.
-
nie wiem tak naprawde co sie stało ale dzis zagladam do chromki i widze nóżkę. Pomyslałam ze to kawalek wylinki ale pozostalej czesci nie znalazlam to policzylam ilosc nog i wyszlo ze nie ma nogoglaszczki,a jedyne co w pudelku bylo procz pajaka byl maczniak(z reszta juz nie zywy).
-
według mnie jest to możliwe - przecież mączniak jest w stanie przegrźć nawet plastik...., chociaż moze być inny powud odpadniecia tej nogogłaszczki
-
To raczej nie przez mączniaka, coś musiało być nie tak z tą nogogłaszczką, ja też kiedyś u siebie znalazłem na środku terra. to chyba było za L7, teraz jest L9 i ma taka małą, ale ma.
A radzi sobie doskonale ze wszystkim.
-
ej pomyślcie logicznie pająk niesiedzi bezczynnie jak coś go w noge gryzie, a mączniak niejest tak szybki żeby zdążył tą noge odgryźć.
-
Wystarczy, że nogę powiażniej uszkodzi - może to zrobić jednem ugryzieniem nawet. Pająk sam ją amputuje.
Uprawnienia umieszczania postów