-
-
Re: kikut po wylince
Jak dla mnie to ona wygląda na wyschnięta ale jakby coś z nia było nie tak. Podejrzewam że jak pajak poczuje że cos jest nie tak to sobie ja odgryzie.
Jest to kończyna lokomocyjna wiec nie powinna miec wiekszych problemów podczas bzykanka. ;-)
Słyszałem już o przypadkach kopulacji bez jednej konczyny wiec nie martw sie.
-
NIE BĘDZIE MIEC KŁOPOTOW Z KOPULACJA,A NOZKA POWINNA SIE ZREGENEROWAC PO NASTEPNEJ WYLINCE
-
Szymon widze że w wszystkich swoich postach piszesz DUŻYMI LITERAMI a to powszechnie w internecie jest uważane jako krzyk! Wiec radze Ci nie pisz dużymi.
-
mi sie wydaje ze mogla na tej czesci odnoza zostac jakas powloka ,,sluzowata" pierwsze widze . ale mozliwe ze takie powiklania wystepuja czasem .ale niech wypowie sie ktos kto jest tego pewien ,ja tylko gdybam. ale takie odnoza w dopuszczaniu nierzpeszkodzi
-
no i oczywiscie ta powloka sie zeschla i powstal taki ,,kikut"
-
przepraszam ale jeszcze slowo otuchy pajak prawdopodobnie wyczysci to sobie jesli moja teza jest prawdziwa i nieodrzuci odnoza.pozdrawiam
-
hmm
mozliwe ze cos takigo pozostalo, patrzac na zywo wyglada prawdopodobnie
-
A czy wylinka jest cala ?? Nie brakuje jej tego fragmentu,bo mam wrazenie ,ze moze to byc stara skorka... :] Prosze mnie poprawic jesli sie myle :]
-
Uprawnienia umieszczania postów