-
co to za leśny pająk?
znalazłem jakiegoś leśnego pająka (za łużkiem :-) jest dosyć duży więc postanowiłem go hodować , tylko nie wiem co to jest. byłbym strasznie wdzięczny gdybyście napisali jak to hodować, i jaka jest nazwa. zdjęcie takie sobie
-
Re: co to za leśny pająk?
-
-
Od kiedy pajaki zwyczajne dzielą się na nadrzewne, naziemne i podziemne? :>
-
Postaraj się o lepsze zdjęcie, bez tego hipnotycznego światełka najlepiej. Kątnik to to raczej nie jest, inne proporcje ciałka. Natomiast na tej fotce widać że to dorodny samczyk w kwiecie wieku najprawdopodobniej, więc go raczej długo nie pohodujesz.
-
Z tym sie zgodze zdjecie takie sobie, mam cos podobnego w ogrodzie, a tego jest na krocie ,frygnij go do jakiegos faunabox'a (dużą robi siec:]) ,galazke, wzucaj pinke czasem i patrz jak je:] bardzo latwy pajaczek w hodowli.
-
Wątek niżej masz odpowiedź! Nie da się...
Co do hodowli pojemnik, trochę ziemi i patyczek. Resztę pająk sobie zrobi sam.
-
z tego co widze, jest to pajak (nie znam nazwy) zamieszkujacy czesto drzewa iglaste ;] Dosc plochliwy mam gdzies filmik jak lapie komara, ale np mrowki sie bal
Pozdrawiam.
-
nie dziwcie sie że mam za łużkiem leśnego pająka bo za domem mam setki hektarów lasów. już siedzi w pudełku. jest strasznie płochliwy, cholernie szybki, i niesamiwicie nie znosi światła
-
a nie, jesnak nie uciekł, odwłok mu sie nie zmieścił
Uprawnienia umieszczania postów