Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: padła mi blondyna

wodus
    Guest

padła mi blondyna

pewnego poranka wstaje i nie ma blondyny. Hasała po domu przez dwa dni ale złąpałem ją do pułaki z wiadra wyłozonego wilgotnym włoknem. Od tamtego czasu byłą chocby chpra. Teraz mineły jakeis 3 tygodnie i w pozycji do linienia padła:[
    była L4-5 co mogło być przyczyna :>

Theraphos
    Guest

Re: padła mi blondyna

Blondi maja to do siebie że padają bez przyczyny. Nikt nie wie dlaczego...

Atrax
    Guest

Przyczyna sie na pewno znajdzie Zatrucie/zakazenie/genetyka... komplikacje przy wylince ;] A w tym wypadku ciezko jednoznacznie sie czegos domyslac.

Juraviel
    Guest

moja też padła 4 dni po wylince z l8 @ l9 też z niczego, ogladałem ją szczegółowow czy nie miała gdzies rany po wylince, ale wszystko ok, daltego teraz obraziłem sie na ten gatunek

morda
    Guest

T. blondi to wrażliwy pająk... niestety często padają bez przyczyny.

ziu
    Guest

ale mozna wyratowac jak sie wczesnie zaywazy i zacznie dzialac, ( co nie zawsze jest mozliwe) moj znajomy quentin uratowal swoja dorosla blondyne ktora prawie padla, czolgaala sie, zwiekszajac max wilgotnosc.

PZdr

cage
    Guest

jest tylko jedna możliwość dlaczego padła:

nie wysłała łańcuszka do 10osób to padła...

a tak serio, to jak już poprzednicy pisali, niemożna tego stwierdzić w naszych "warunkach". gdyby sięzajęli nim jacyś naukowci to może nam kiedyś powiedzą dlaczego pająki cosbie padają OD TAK.

Norek
    Guest

i m.in. nie lubie ich za to :P. nie będe nic pisał więcej popnieważ przedmówcy minie wyręczyli

Uprawnienia umieszczania postów