Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Gatunek?

YasieQ
    Guest

Re: Gatunek?

jak dla mnie lasiodora parahybana i op ubarwieniu i po dlugosci odnozy i po wloskach
    ewentualnie striatipes albo cos podobnego.
    jesli dobrze ocenilem rozmiar po rodzaju pudelka to okolo 7-9 wylinki a wlasnie wtedy tak sa ubarwione lasiodory w tym wieku....
    dziwi mnie ze wszyscy tak sie rzucaja do odpowiadania i powtarzaja w kolko to co zobacza wyzej ...

cyclosternum
    Guest

tak myslałem ze to jakas lasidorka ale nie byłem pewny wiec nie pisałem
    ale napewno nie jest to straciceps chocaż z fotki trudno to stwierdzic

Hysterocrates
    Guest

jakaś lasiodora ja myśle że parachybana albo difficlis

morda
    Guest

Robercie - mój typ taki sam.

I sami widzicie... wszyscy się rzucili że "kędzior". Dla was każdy brązowy pajak to kędzior? A się tak upieracie, że po zdjęciu zidentyfikujesz pajaka na 100%.... kurde, parodia. Ludzie pomyślcie trochę na drugi raz bo aż boki można tu ze śmiechu zrywać.

popekjr
    Guest

nie wiem co w tym smiesznego morda!! naprawde nie mam pojecia co cie tak rozbawilo. uwazasz nas za idiotow? jesli tak to niech na forum zostanie umieszczony napis : "WYPOWIADAC MOGA SIE: ROBERT.P, AVI, ITP. (robercie i avi. naprawde daze was ogromnym szacunkiem i nie obrazajcie sie ze was wymienilem) pytanie zostalo skierowane do wszystkich forumowiczow wiec kazdy ma prawo wyrazic swa ocene. a jesli to nie jest l.parahybana to czy ktos ma sie smiac z ciebie?? idiotyzm morda naprawde

morda
    Guest

Po zdjęciu nie rozpoznasz pajaka!
    Większosć ludzi po prostu zamiast się zastanowić strzela sobie i pisze pierwsze skojarzenie. To samo w rozpoznawaniu płci. Jedna wielka loteria.

Highlander
    Guest

po czym wnosisz pawelb ze niedawno sie logowalem? Po nicku ktory niedawno zmienilem? Wczesniej bylem znany pod nickiem homodelfinus i rzadko dawalem znac o sobie bo rzadko miewam zagwozdki z pajakami. Po prostu sie chowaja i tylke. To moj pierwszy problem z rozpoznaniem. I nie mow ze to głupie pytanie. zobacz ilu ludzi sie pomylilo? A jakie jest zainteresowanie tez widac. Moj to od razu byla parachybana. Chodzi mi ogatunek i niewiedzialem ze tylu z was sie pomyli

wh6fxe
    Guest

Ja mam troche inne zdanie na temat rozpoznawania pajaka po zdjeciu. Owszem mozna lecz nie kazde gatunki da sie rozpoznac w 100% zalezy to od jakosci zdjecia od gatunku pajaka oraz od L pajaka.

dario_terrarysta
    Guest

Kędzior albo hybryda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

Norek
    Guest

bez obrazy Highlander ale jesteś aż tak nie mądry czy tylko udajesz:/??

Uprawnienia umieszczania postów