-
kto mi pomoze bym był wdzieczny
mam taki problem po wilince ale nie wiem czy zaraz czy dopiero puzniej na odwłoku zrobiła mi sie dziwna bańka i nie wiem co to w miejscu opuchlizny ma jak by wbite 2 kły taki małe punkciki i nie mam pojecia co mu jest i czym mam go ratowac doradzdzie mi cos postaram sie jutro załatwic fotki ale nie wiem czy mi sie to uda ale moze miał ktos podobny przypadek i bedize wiedział jak zareagowac z góry dzieki
pajaczek zachowuje sie całkiem normalnie nawet mu wczoraj ziemie zmieniałem to szalał jak cholera nie wiem narazie nie moge skołowac foto ale napiszcie cokolwiek na ten temat
-
Re: kto mi pomoze bym był wdzieczny
mozesz powiedziec gdzie dokladnie na odwloku?
bo 2 kly na odwloku to kojarzy mi sie tylko z kedziolkami,a wiec niczym niezwyklym.
-
Hmmm, tak patrze na profil i widze ze dopiero poczatek przygody z terrarystyka. Te 2 "kły" to narzady sluzace do snucia pajeczyny, jest to u kazdego pajaka.
-
kolega zadawał juz to pytanie, nie wiem po co raz jeszcze? tylko ze w temacie było wczesniej ze chodzi o pajączka Chilobrachys huahini...
-
najlepiej jak bys dał fotke
-
NO WCZAS ZA DAWAŁEM TO PYTANIE I NIKT MI ŁASKAWIE NIE ODPOWIEDZIAŁ A CO WY MYSLICIE ZE JA JESTEM TOKI ***** I NIE WIEM JAK WYGLADAJA NARZDY DO SNUCIA PAJECZYN TO JEST CAŁKIEM CO INNEGO ON MA BAŃKE NA ODWŁOKU SAMIEC JEST PO L 10 ALE BAŃKA NIE JEST TAKA WIELKA MA OKOŁO POŁ CM JAK BY KTO WIEDZIAŁ ALBO MIAŁ PODOBNY PRZYPADEK ODPISZCIE
-
Wiesz co miałeś dać fotkę a nie robić kolejny raz ten sam wątek.
Zrób wreszcie tą fotę i ją daj, jak nie to zamykam wątek.
-
ale nie mam aparatu powiedziałem jak skołuje to dam foto ale nie mam i dlatego sie pytam jak ktos zna na to odpowiedz niech odpisz a jak dam rade załatwie fotke
-
A ja się nie doszukałem w jego profilu niczego, co by świadczyło, że dopiero zaczyna przygodę z terrarystyką... No chyba, że coś zmienił po Twoim poście ;]
-
Pisanie wielkimi literami jest w necie powszechnie uważane za bardzo niegrzeczne... Zapoznaj się z netykietą... No i mógłbyś używać interpunkcji... :/
Co do bańki, to bez zdjęcia nic się nie wymyśli. Nawet jak ktoś miał coś podobnego, to nie będzie pewny, czy Tobie na pewno chodzi o to samo, a przecież nie ma sensu strzelać.
Uprawnienia umieszczania postów