-
-
Re: blondi i anolis
Ladne zdjatka,ale zaraz wywolasz tym postem laiwine negatywnych komentarzy od naburmuszonych terrarystów Mi sie tam podoba.
-
hhyyyyyyy foty fajne ale ja bym niedał anolisa na karme bo mi sie zabardzo podoba ale jakiegos geka domowego albo scynka czemu nie
-
Ja jestem naburmuszonym terrarystą, a raczej terrarystką:/
Sama posiadam pająki i gady i powiem jedno- nie rozumiem takiego postępowania!! Nie lepiej karmić pająka zwierzętami, które mają mniej rozwinięty układ nerwowy z oczywistych względów...?? Jest tak duży wybór pokarmu, że nie ma potrzeby skarmiać pająkom gadów...
Z takim podejściem to równie dobrze mogłabym podać pająkom kameleona pigmejskiego:/
-
ZAdałem pytanie czy ten anolis był chory czy co. Zobaczymny co odpowie. Podejrzewam że był chory bo nie sadze zeby dali blondi zdrowego anoliska.
-
-
albo martwy, osobiście w życiu bym nie podał żywego gada, jest przecież tyle innej karmy...
-
kolesiom na arachnoboards tez sie podobaja te fotki, ale mi jakoś nie za bardzo...
-
Ludzie karmią anilosami ptaszniki. W naturze ptasznik nie je tylko świerszczy.... żre też pisklęta, anolisy (:P)... itp. itd. Wszystko co upoluje.
-
No wiem ale to przesada to tak jakby ktoś wżucił niemowle do klatki dla lwów.Jak dla mnie to pająk blondi to coś okropnego sam mam 2pająki i niedaje im żadnych takich a anolisa to tymbardziej.Powiem szczerze wolałbym dać pająka jakiemuś zwierzęciu co go zje niż gada pająkowi aha i nie przesadzaj że dasz scynka lub geka domowego ja mam gady i sa lepsze niż pajączki zapewniam cię np.moje felsumy cały czas aktywne a emilia od miesiąca siedzi zakopana pod kokosem i siedzi L1 nic nieje;/
Jak dla mnie to okropieństwo!!!!!!!!!!!!!!!11
Uprawnienia umieszczania postów