-
Re: blondi i anolis
Ha. Kolejna dyskusja na temat "skarmiania". Dużo postów, a nikt nie dojdzie do porozumienia
Ja na coś takiego nie godzę się na 100% w jednym warunku: skarmianie krajowymi gatunkami płazów i gadów z odłowu. Niestety zdarzają się tu również doświadczeni hodowcy, dla których nie stanowi to najmniejszego problemu... "w końcu trzeba im urozmaicać dietę".
A jeśli kogoś stać na anolisa... cóż, jego wybór. I tak większość skarmia pająki owadami i oseskami.
-
A nie szkoda Wam swierszczykow? One maja takie sliczne oczka ( I tak ladnie swiergocza
-
świerszcze dorosłe są brzydkie Atrax, najfajniejszy jest wylęg ale i tego u mnie ostatnio idzie dla młodych pajączków
-
Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego.A świerszczy wam nie zal?
-
mi sie drewnojady podobaja są zaje... a swierszcze są brzydkie fu :P
-
Jak dla mnie to nic strasznego. Sam osobiscie nie dal bym anolisa mojej blondynie bo szkoda byloby mi kasy :]
-
-
Niektórzy z was bulwersują się bo jakiś hodowca dał anolisa na porzarcie ptasznikowi...no i co z tego?.Pomyślcie realistycznie i spróbujcie ocenić ilu hodowców na 1000 tak robi,ilu na 1000 karmi pająki anolisami itp.???. jeden?...0,2???.
-
karmią anolisami ptaszniki i węże również......ja tam nie widze w tym nic złego.....
-
Ja osobiscie nie karmie swoich pajakow myszami i innymi kregowcami,bo nie mam zwyczajnie sumienia. :] W naturze jedza to co upoluja- piskle,myszke czy jaszczurke :] Nie popieram dzialania autora postu na Arachnoboards,ale takze nie neguje i nie pietnuje,bo to jego sprawa czym karmi.
Uprawnienia umieszczania postów