Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: blondi i anolis

Dark Raptor
    Guest

Re: blondi i anolis

Ha. Kolejna dyskusja na temat "skarmiania". Dużo postów, a nikt nie dojdzie do porozumienia
    Ja na coś takiego nie godzę się na 100% w jednym warunku: skarmianie krajowymi gatunkami płazów i gadów z odłowu. Niestety zdarzają się tu również doświadczeni hodowcy, dla których nie stanowi to najmniejszego problemu... "w końcu trzeba im urozmaicać dietę".
    A jeśli kogoś stać na anolisa... cóż, jego wybór. I tak większość skarmia pająki owadami i oseskami.

Atrax
    Guest

A nie szkoda Wam swierszczykow? One maja takie sliczne oczka ( I tak ladnie swiergocza

ketnip
    Guest

świerszcze dorosłe są brzydkie Atrax, najfajniejszy jest wylęg ale i tego u mnie ostatnio idzie dla młodych pajączków

Clip
    Guest

Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego.A świerszczy wam nie zal?

cyclosternum
    Guest

mi sie drewnojady podobaja są zaje... a swierszcze są brzydkie fu :P

ironkapela
    Guest

Jak dla mnie to nic strasznego. Sam osobiscie nie dal bym anolisa mojej blondynie bo szkoda byloby mi kasy :]

Theraphos
    Guest

PrzemekB
    Guest

Niektórzy z was bulwersują się bo jakiś hodowca dał anolisa na porzarcie ptasznikowi...no i co z tego?.Pomyślcie realistycznie i spróbujcie ocenić ilu hodowców na 1000 tak robi,ilu na 1000 karmi pająki anolisami itp.???. jeden?...0,2???.

Grażynka
    Guest

karmią anolisami ptaszniki i węże również......ja tam nie widze w tym nic złego.....

Samael
    Guest

Ja osobiscie nie karmie swoich pajakow myszami i innymi kregowcami,bo nie mam zwyczajnie sumienia. :] W naturze jedza to co upoluja- piskle,myszke czy jaszczurke :] Nie popieram dzialania autora postu na Arachnoboards,ale takze nie neguje i nie pietnuje,bo to jego sprawa czym karmi.

Uprawnienia umieszczania postów