Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 63

Wątek: Film o 21:05 "Pająki" TVP1

macias08
    Guest

Re: Film o 21:05

Ja nie oglądałęm tego filmu ale moja mama tak :] I zanim oglądneła film to codziennie wchodziła do pokoju zobaczyć jak się mają moje zwierzaczki :] jednak po filmie jakoś nie przyszła :]
    SławekS masz racje teraz jej tylko kędziorka na podłoge puścić to chyba zesrałaby się :P

fibus13
    Guest

Re: Film o 21:05 "Pająki" TVP1

Fotograf? e tam najlepszy byl ten koleś od dezynseksji czy jak to sie pisze :P

ironkapela
    Guest

Nie ogladalem tego filmu, ale czje ze "ataku pajakow" to juz nic nie jest w stanie przebic :]

Sculptor
    Guest

Jesli ktos np przez sentyment jak Atrax czy z innych powodow - np przegapil - chce ten film na plycie CD w angielskiej wersji z polskimi napisami to pisac do mnie!!!!!!

Mam "Arachnophobie" na plycie CD i kilka jeszcze ciekawych klasyk...

Vanaloon
    Guest

Hehe, rozłożył mnei moment gdy z płomieni wyskoczyła płonąca "królowa" pająków i rzuciłą się na tego gościa... wyskoczyła na 60 cm. w górę... heh... nawet irminie tak nie skaczą, gdy ten zestrzelił ja zpowietrza lol... nie mogłem powstrzymać się od śmiechu :-)))

Awikularia
    Guest

Co was az tak strasznie smieszy? Przeciez nie byl to dokument, tylko sredniej klasy horror... I jako taki gatunek folmu, moze byc taki, a nie inny... Jakos nikt nie ryczal smiechem na "Wladcy pierscieni", gdzie byla ogromna pajeczyca... A przeciez smieszne sa tez wyczyny legolasa - np ten skok na konia przy starciu z ogromnymi (tez przezabawne, hahaha) hienami... No po prostu boki zrywac....

To mial byc w zalozeniu taki film. A nie "Nathional Geographic"...

Louis Cypherr
    Guest

Cóż - na podstawie takich filmów powstają "artykuły" w brukowcach pokroju fakty. Więc chyba masz rację - nie tyle należałoby przy tym filmie się śmiać, co płakać...

Filmy (nawet te beznadziejne) powinny jednak mieć w sobie coś z rzeczywistości. Niezniszczalne pająki kwiczące jak świnie to już jest lekka przesada.

Z drugiej jednak strony jeśli dobrze pamiętam, to przy okazji omawiania innego superdzieła - ataku pająków sama się świetnie bawiłaś przy tym, jak pająki kwiczały, więc nie wiem, po co strofować użytkowników. Jedni się śmieją z debilizmu TFUrców takich "dzieł", a inni traktują to niczym Discovery i piszą artykuły w "gazetach", bo wiedzą, że trafią na podatny i naiwny grunt.

pepito
    Guest

hej a może my damy swoje filmiki o pająkach dobrej jakości i sklejimy w jedność?? i będziemy ludzi straszyć

Awikularia
    Guest

Pewnie, filmy tego typu sa smieszne. Dla nas. Dla innych nie. Dla innych to z nas sie trzeba nabijac. Kwiczace pajaki czy dzdzownice sa straszne w szczegolnosci. Tez mnie sie to nie podoba. Mozna sie posmiac, ale bez przesady. A tu sie rozwinal watek jeden z najdluzszych - kazdy dodaje z wyzszoscia - haha, jak myslicie, to byl kedzior, o rany, oni sie nie znaja. Zeby tak sie rozijala dyskusja na naprawde powazne tematy dotyczace pajakow...

Louis, wg mnie nie mial prawa powstac TITANIC ani MATRIX - bo wg mnie sa strasznie debilne, szczegolnie ten ostatni. Nie pisze tego na zlosc, po prostu dla mnie jest to potworna chała i wg mnie nie powinny powstac. Tak jak dla ciebie debilny jest wlasnie ten film. Prawda jest taka, ze wysmiewaja sie z tego filmu ludzie, ktorzy pol roku temu (lub mniej) nie mieli pojecia, co to jest ptasznik - znali tylko przerazajace tarantule, nie mowiac juz o zachowaniach i biologii - np. o linieniu. I to jest zalosne...

Rozne filmy sa potrzebne, jedni sie beda zachwycac i w napieciu sledzic ATAK PAJAKOW, inni z lezka w oku beda sledzic PRZEMINELO Z WIATREM, a inni chetnie ogladna cos na DISCOVERY. Wszystko jest dla ludzi, nie wszyscy maja IP powyzej 140 (np. ja).

Theraphos
    Guest

Wszystko jest dla ludzi, nie wszyscy maja IP powyzej 140 (np. ja).
    Awi ta twoja skromność mnie zadziwia:P

To załóż jakiś wątek żeby dyskusja sie rozwineła... ( oczywiście o pajakach:] )

Ja proponował bym zamknięcie tego watku bo do niczego to nie prowadzi chyba że do kłutni:/

Uprawnienia umieszczania postów