-
Film o 21:05 "Pająki" TVP1
ogladal juz ktos? warto ?:P
-
Re: Film o 21:05 "Pająki" TVP1
ale to sensacyjny, dokumentalny?
-
Penetrująca wenezuelską dżunglę ekspedycja entomologa doktora Jamesa Athertona (w tej roli Julian Sands) szuka obszarów nieskażonych przez cywilizację w nadziei na odkrycie nowych gatunków owadów. I odkrywa, tyle że groźnego jadowitego pająka. Ukąszony przezeń fotograf Jerry Manley umiera, zaś ciało zostaje przetransportowane do rodzinnego miasteczka denata- Canaima. Niestety, w trumnie jakimś cudem zabłąkała się samica pająka- zabójcy. W Canaima stworzeniu udaje się niepostrzeżenie wymknąć na wolność i wydać potomstwo na terenie posiadłości doktora Rossa Jenningsa. Nieświadomy zagrożenia lekarz przybył tu bardzo niedawno wraz z rodziną. Marzył o spokojnym życiu z dala od miejskiego zgiełku, liczy też na objęcie posady w miejscowej lecznicy. Niestety, oba te cele trudno będzie (przynajmniej na razie) osiągnąć. W lokalnym ośrodku zdrowia niepodzielnie rządzi doktor Metcalf, który mimo zaawansowanego wieku nie zamierza przejść na emeryturę. Na domiar złego w cichym, sennym dotąd miasteczku narasta panika spowodowana zagadkowymi zgonami kolejnych mieszkańców. Doktor Jennings jako jedyny domyśla się, że powodem śmierci mogą być ukąszenia jadowitego pająka. Nikt mu jednak nie wierzy: ani doktor Metcalf, ani wezwany na pomoc Atherton, ani mieszkańcy, którzy zaczynają wpadać w histerię i tajemnicze zgony wiązać z niedawnym przybyciem rodziny Jenningsa. Wkrótce wszakże staje się jasne, że Ross ma rację. Osamotniony postanawia stanąć do walki z panoszącymi się wszędzie pająkami. Jego zadanie jest podwójnie trudne. Po pierwsze musi pokonać śmiertelnie niebezpieczne stworzenia, po drugie zaś - i może ważniejsze - okiełznać własną słabość. Od dawna bowiem cierpi na arachnofobię, czyli paniczny lęk przed pająkami.
-
:]
Łoooooo, o jadowitych pająkach będzie. :]
Czy to nie jest przypadkiem ta debilna Arachnofobia, czy jakoś tak? Szkoda czasu. :P
-
polecam filmik bedzie sie działo to jest film nie dokumetalny ale warty do ogladniecia
-
aka Arachnophobia To bardziej znany tytul
-
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=80276&t=80276 sciagnijcie ssobie filmik Pająk vs. mysz dla miłosników pajaczków jak dla mnie filmik jest mega
-
ja mam takie pytanko kto by miał fil o ptasznikach dokumetalny i wysłał by na moj koszt był bym wdzieczny jak cholera
-
wow oglądam na 100% bedzie polewka
grozne wielkie włochate tarantule atakują
aha zapomniałem na pisac jadowite ;p
-
"Ataku pająków olbrzymów" i tak nic nie przebije.
Uprawnienia umieszczania postów