Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Rzucili dzieci pająkom!

OlekL
    Guest

Re: Rzucili dzieci pająkom!

Fakt to g***o , nie odbiegające od kolorowych damskich pisemek typu " życie na gorąca " czy " przyjaciółka" . Podobne jest też do "Twojego Weekendu" - w każdym numerze na końcu jest goła dziewczyna i przygłupawy komentarz. A co do tego artykulu to szkoda gadać. Ale lepsze to niż gdyby napisali że policjanci weszli to domu i zobaczyli że ktoś pozostawili 18 letnie "dziecko" sam na sam z kątnikiem lub muchą

maze
    Guest

od kiedy napisali w fakcie ze moj "znajomy" to satanista bo ubiera sie jak metalowiec nie toleruje tego typu gazet...

nokeg
    Guest

"fakt" to jedna z najgorszych gazet na naszym rynku, raz ją kupiłem w wiejskim sklepie bo dużego wyboru nie było i więcej jej nie kupie. Piszą bajki wyssane z palca jak np ta....szkoda słów.

sskin
    Guest

Spalić to wydawnictwo bo to chłam jakich mało!!! A pozatym w żadnej gazecie nie napisali jeszcze czgoś prawdziwego o ptasznikach bo mamy taki ciemnogród w naszym karju ;/ a potem ktoś się odwiaduje że masz ptaszniki to jesteś szalony bo słyszał że w dwa dni może Cie zjeść )

Atrax
    Guest

Uff... to tylko Fakt :] A juz sie balem, ze tego typu bzdury opisala jakas normalna gazeta :]
    Nie ma sie czym podniecac.

SDY
    Guest

Dokladnie. Fakt to brukowiec... I kazdy kto ma troche oleju w glowie nie czyta tych glupot. Nie wiem czym sie podniecacie? Idiotycznym artykulem, dziennikarza-idioty z idiotycznej gazety? Tym ze bzdury o pajakch napisali? Zawsze pisza bzdury o pajakach, wiec to zadna nowina...

Sculptor
    Guest

Zgadzam sie glownie z trzema osobami:
    - "Skandale" to byla bombowa gazeta - szkoda ze juz nie ma i typ bajek jakie tam sie zdarzaly teaz sa rozrzucone po wielu czasopismach jak np "Fakt".... a tak cala blazenada byla w jednej bekowej gazecie :]
    - nie wiem czym tu sie podniecac... a nawet jakby to podala.... (wlasciwie nie wiem ktore media sa takie wazne wiarygodne i ogaladane/czytane w tym kraju... wszystkie sa lipneeee) to co z tego??? jak ktos w otoczeniu robi oczy to przeciez w 2 zdaniach mozna powiedziec jakie to "niebezpieczne" stworzenia sa.

A gazety i redaktorzy itp czest BARDZO CZESTO dokladnie wiedza jak sprawa wyglada!!!! dlatego az mnie skreca jak bluzgacie na redaktora "idiote" :/ przeciez tu chodzi o statystyki czytelnicze - motloch czyta takie wlasnie pierdoly... przeciez pospulstwo wlasnie kupuje te smieci zeby takie rzeczy czytac - dla nich nudne by bylo: 'pajaki ptaszniki w zdecydowanej wiekszosci sa niegrozne dla czlowieka a ich ukaszenie jest porownywalne do ukaszenia pszczoly (poza nielicznymi wyjatkami...)'
    i co czym mialby sie motloch w tym wypadku podniecac(???) wiec gazetki pisza pod masy takie i inne bzdury bo polaki wlasnie takie cos lubia czytac.
    Tylko bez obludy!!! te gazetki sa bo ludzie je kupuja i czytaja!!! tacy jestesmy - polaczki
    To jest dla mnie i zawsze bedzie godne pozalowania - to ze sa tacy co to kupuja i wierza w te bzdury i kupia ponownie nigdy nie interesujac sie wiarygodnacia tych slow czy tez nie zastanawiajac sie nad zachwianym sensem takich czy innych tekstow - jest to nieomal caly narod - a Ci ktorzy sa inni maja inne czasem gorsze "dolegliwosci"
    Podoba mi sie taka osoba - redaktor ktory wykorzystuje ta narodowa glupote - bo mysle tez ze glupcy sa po to aby ich wykorzystywac :> tak dlugo az Ten wykorzystujacy - jak rak - zabije gospodarza - glupca i w ten sposob zgnija wszyscy.

sliver
    Guest

czego mozna sie spodziewac po fakcie oni wszystko opisza wyolbrzymiajac kilkukrotnie ;/ zastanawiam sie czy dociekali tego jaki to gatunek :> znajac zycie nie za bardzo. a to ze w jednym terrarium to też dobre moze bachorki mialy pilnowac albopilosum albo inną smiertelnie jadowitą bestie podczas kopulacji :> smiech na sali ja im chyba do redakcji wysle list z gratulacjami i poprosze o nagrodzenie imbecyla ktory to nnapisal
    pozdrowionka

Glazik
    Guest

http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=80019&t=80019
    oto link poczytajcie go sobie!!
    zanim znowu napiszecie jakis bzdury na temat "smiertelnie grozne ptaszniki" jak cos takiego piszecie to podajcie z jakiego gatunku sa te PTASZNIKI
    pozdrawiam

cos takiego wyslalem do redakcji

sskin
    Guest

heheh jakby raczyli odpowiedzieć to napisz co napisali

Uprawnienia umieszczania postów