-
Re: denerwujace posty z zapytaniami o plec! kto popiera
Też mnie to mierzi że jacyś amatorzy odpowiadają "120 % samica" w każdym poście chociaż nie mają o tym większego pojęcia. No ale cóż, nic nie poradzisz, trzeba z tym żyć i ignorować te wypowiedzi. Najlepszym sposobem na określenie płci jest wylinka, a nie zdjęcie odwłoka i niech tak zostanie.
-
A mowilem... mowilem i mnie nie sluchali :P
Zarowno robert p, jak i wielu innych podali WSZELKIE mozliwe sposoby rozpoznawania plci. Wiekszosc uzytkownikow mimo wszystko mowi, ze "woli posluchac opinii" specjalistow. Wiec nie dziwcie sie teraz, ze na ten temat wypowiadaja sie jakies leszcze, co chca sobie posta nabic. Obecnie system dziala tak, ze post zostaje wywalony po 1 dniu, ewentualnie 2 dniach.
-
Ps. Watki, w ktorych beda zdjecia, z ktorych nic nie bedzie widac beda wywalane od razu.
A co do bezczelnosci niektorych uzytkownikow, to powalila mnie na kolana wczorajsza sytuacja, gdzie na pytanie dot. wysexowania skorpiona jakis gosc odpowiedzial: "o kurde, nie mam pojecia".
-
Popieram pomysl o stworzeniu takiego dzielu w stu procentach!
-
Pomysł o kasowaniu wątków z dupiatymi zdjęciami też popieram w 100%.
Tylko ile później będzie niszczęśliwych ludzi z pajączkiem niewysexowanym
-
a czy nie istnieje opcja zeby w tym dziale odpowiadać na posty mogli tylko wybrani - Ci własnie doświadczeni? a nowym udostępnić oglądanie forumi zakłądanie owych tematów?? bo to byłoby rozwiązanie
-
A mnie wysztko już dnerwuje, wszystkie posty bo nie ma sensownych pytań. Coraz żadziej wchodze na pajęczaki bo za każdym razem widze jakieś brednie o albopilosach i vagansach. Jestem na forum długo i przykro mi, że z pajęczaków zrobiła się taka kupa...
-
zgadzam sie zupelnie z KoReXoN'em na tp zrobila sie juz taka nedza ze nie ma poco tam w ogole wchodzic, tylko to forum trzyma w miare poziom ;]
-
A czemu wy sie wszyscy tak denerwujecie
Na fotki zawsze mozna sobie popatrzec,widac czy nie widać.
Przeciez jak sie komus nie chce to nie musi odpowiadac.
Bez nerw,to tylko net-Siec przyjmie wszystko,nawet najwieksze badziewne zdjecia wyglądające jak przekaz z drugiego końca Wszechswiata
Moim zdaniem kazde badziewie tez ma swoje miejsce-inaczej to ograniczenie Wolnosci,a ta jest najwyzszym dobrem jakie mamy w Sieci
-
ja bym zrobił osobny dział dla rozpoznawania płci
Uprawnienia umieszczania postów