Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Wałek na gieldzie !!!!

Atrax
    Guest

Re: Wałek na gieldzie !!!!

A bo ja wiem? Sprzedawca ma obowiazek pokazac sprzedawany towar. Ale jak ktos nie chce, to... trudno sie mowi :>

PyRyLy
    Guest

ciekawy jestem czy ty bys wyciagnal poe z pudeleczka zeby komus pokazac czy nie ma roztoczy (to nie kedzior)

ps. do kielon Przyganial kocial garnkowi :P

morda
    Guest

Wiesz - gdy mnie coś interesowało np. Haplopelmy (a parę oglądałem) to sprzedawny je wykopywali z głębokich nor by mi je pokazać. W ciemno nie kupuję ptaszników. Tak zaopatrzyłem się w pięknego H. minax...

Swoją drogą ja tam i tak kupuje zawsze u tych samych sprzedawców, więc nie obawiam się że trafię na jakiś "bubel".

PrzemekB
    Guest

tak,hodowcy wykopywali Haplopelmy zeby pokazac :] Wiele razy zdarzalo sie tak ze np poeciloterie czy maculata była w mozno zabrudzonym pudełku i w wieku L7 tych pajaczków ledwo mozna bylo je same zobaczyc...no coz PyRyLy...sprobuj wyleczyc pająka ... Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem!! powodzenia zycze Tobie i pajączkowi!!

Hwarang
    Guest

Jak to walek? Walek bylby jakbys dostal samca lub jakas inna poe... A tak masz i pajaka i cala mase pajeczakow :P

PyRyLy
    Guest

Przemku ja nie rozczulam sie nad tym bo wiem ze wylecze pajaczka i bede go mial dlugo ale zalozylem ten temat dla innych zeby sie uczyli na moich bledach i na przyszlosc nie byli pewni tego ze na gieldzie wszystko jest jak najbardziej wporzadku i zeby zwracali uwage na to co biora nawet u zaufanego sprzedawcy. mozliwe nawet ze ten sprzedawca nie wiedzial ze jego poe miala roztocza to byl pajak na sprzedaz do ktorego pewnie zagladal zadziej niz do swoich z chodowli tak wiec to jest przestroga dla innych zeby uwazali na przyszlosc. ja nie uwazalem ale sie bynajmniej czegos nauczylem :P

PrzemekB
    Guest

Zle mnie zrozumiałeś PyRyLy! nie chodziło mi o rozczulanie się rozumiem ze napisałęś to ku przestrodze, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i pajak wyrosnie na duza i powabna samiczkę

Uprawnienia umieszczania postów