-
Re: Wałek na gieldzie !!!!
A bo ja wiem? Sprzedawca ma obowiazek pokazac sprzedawany towar. Ale jak ktos nie chce, to... trudno sie mowi :>
-
ciekawy jestem czy ty bys wyciagnal poe z pudeleczka zeby komus pokazac czy nie ma roztoczy (to nie kedzior)
ps. do kielon Przyganial kocial garnkowi :P
-
Wiesz - gdy mnie coś interesowało np. Haplopelmy (a parę oglądałem) to sprzedawny je wykopywali z głębokich nor by mi je pokazać. W ciemno nie kupuję ptaszników. Tak zaopatrzyłem się w pięknego H. minax...
Swoją drogą ja tam i tak kupuje zawsze u tych samych sprzedawców, więc nie obawiam się że trafię na jakiś "bubel".
-
tak,hodowcy wykopywali Haplopelmy zeby pokazac :] Wiele razy zdarzalo sie tak ze np poeciloterie czy maculata była w mozno zabrudzonym pudełku i w wieku L7 tych pajaczków ledwo mozna bylo je same zobaczyc...no coz PyRyLy...sprobuj wyleczyc pająka ... Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem!! powodzenia zycze Tobie i pajączkowi!!
-
Jak to walek? Walek bylby jakbys dostal samca lub jakas inna poe... A tak masz i pajaka i cala mase pajeczakow :P
-
Przemku ja nie rozczulam sie nad tym bo wiem ze wylecze pajaczka i bede go mial dlugo ale zalozylem ten temat dla innych zeby sie uczyli na moich bledach i na przyszlosc nie byli pewni tego ze na gieldzie wszystko jest jak najbardziej wporzadku i zeby zwracali uwage na to co biora nawet u zaufanego sprzedawcy. mozliwe nawet ze ten sprzedawca nie wiedzial ze jego poe miala roztocza to byl pajak na sprzedaz do ktorego pewnie zagladal zadziej niz do swoich z chodowli tak wiec to jest przestroga dla innych zeby uwazali na przyszlosc. ja nie uwazalem ale sie bynajmniej czegos nauczylem :P
-
Uprawnienia umieszczania postów