Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Trzymania pająków razem

Mieszany widok

Obcy
    Guest

Trzymania pająków razem

Pare postów niżej był ten topic lecz wszechwiedzący samael go zamknął choć nie udzielił nawet porządnej odpowiedzi a nawet bym powiedział ze napisał farmazony. Przecież jest kilka gatunków pająków które sie tolerują chętnie bym przeczytał jakie, ja widziałem na arachnoboards kilka p.subfusca i koles pisał ze niema zadnych problemów jakie jeszcze można trzymac razem??

Theraphos
    Guest

Re: Trzymania pająków razem

na arachnoboards ktos dał temat gdzie pisał i dał fotki gdzie trzymał kilka dorosłych osobników a.metallica i kilkanascie małych. Ale terra było naprawde ogromne i pełno roślinnosci. ALe i tak pisał że zdarzały mu sie przypadki "zaginięcia" niektórych osobników.
    Ja jednak wolał bym nie ryzykowac...

Saurus
    Guest

SLyszalem, ze murinusy i Chilobrachysy moga zyc razem- co do tych drugich pewien nie jestem, ale trzymanie razem grupki mlodych murinusow opisywal chyba Baku, i zyly w zgodzie z tego co pamietam

Atrax
    Guest

Avicularie, Poecilotherie, Pterinochilusy, Haplopelmy (w naturalnym srodowisku, samica potrafi dosc dlugo tolerowac samca, tak samo jest u Pterinochilusow).

Ale wiesz... nawet wsrod pewnego gatunku pajakow, ktory prowadzi GLOWNIE(!!!) kolonijne zycie, kanibalizm jest na porzadku dziennym.

Atrax
    Guest

Te kilka linkow Chrzana zupelnie wystarcza.

Samael
    Guest

Wielce blyskotliwy panie Obcy,jakbys byl kumaty to bys zauwazyl ,ze na Pajeczakach nie mam funkcji moda :].Topic pojawil sie w dziale Terrarium,zamkanlem go zeby uniknac takich sytuacji jak tu - http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=22229&t=22229. Nie wiem kto go przeniosl tutaj,bo na pewno nie ja i pretensje miej do tego kogos kto przeniosl watek tutaj i go nie otworzyl spowrotem !!! Skoro ja pisalem farmazony to czemu sluzy ten topic ??!! Napisales cos madrego w nim ??!! Jesli masz cos do mnie to w profilu jest nr GG i zapraszam,bo obsmarowywanie mi tylka na czacie,gdy mnie nie ma uwazam za szczyt zenady,bo jak tam jestem to taki skory do rozmowy nie jestes....Jesli chciales poczytac o tym co piszesz mogles sam zalozyc tutaj watek,ale chyba na to intelektu CI zabraklo :]

Uprawnienia umieszczania postów