Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: ZAPOMNIELIŚCIE

Re: ZAPOMNIELIŚCIE

To znaczy ja się nieczuję obrażony bo to niezemną się kłuciłeś lub dyskutowałeś ,jak kto woli
    Niewiem jak to forum wyglądało wcześniej bo niemiałem netu a wogule co ja sie będę tłumaczył
    Apropo tego wieku to akurat gdzie jak gdzie ale w necie wszyscy są równi (no coniektórzy szybciej piszą )))))
    atak wogule to prawie już jestem bogiem - jeszcze tylko rok - super

No ale milej by się czytało posty jeśli były by tam uwagi poparte konkretnymi argumentami niemówię żę wszystkim ostom tego brakuje no ale coniektóre ...
    Dobra kończę to ględzenie ))
    Pozdro 4 all czy jakoś tak
    No i Pokuj na ziemi bo wam ktoś kiedyś wsadzi kwiatek w lufę (karabinu) a to może niebyć przyjemne ))

Przepraszam ale jak to np gerzchotnik straszliwy bez gruczłow nie poradzi sobie na wolności???Jeśli jad zaniknie to wąz wyspecjalizuje inną metodę polować. Jak np zbożowki polują? Nie mają gruczołow a jednak potrafią zabić ofiarę!Więc nie pisz,że nie poradziłby sobie w naturze!

Fakt-ewolucja ma na celu przystosowanie osobnika do panujących warunkow. A masz coś przeciwko mutacjom genetycznym? Jeśli dzięki takim mutacjom otrzyma się gatunek bardziej odpowiadający terrarystom to czemu nie? W końcu może zostawią zwierzęta żyjące w naturze w spokoju : )

Cześ
    Guest

Bonzo: Tak sie sklada ze jad pomaga w trawieniu i bez niego moze byc kiepsko. Wiele wezy z usunietymi gruczolami ma pozniej powazne klopoty ze strawieniem pokarmu. Zbozowki natomiast to zupelnie inny gatunek i nie mozna mowic ze jak one sobie radza bez jadu to i grzechotnik sobie poradzi..
    Nora: Burak to nie zwierze, nie pogryzie cie (no chyba, ze zostales kiedys pogryziony przez buraki i dlatego traktujesz je tak samo jak wilki, dziki i grzechotniki). A jesli chodzi o forum to pojawiles sie na nim pozniej ode mnie i jakos nie pamietam takiego okresu jak "starszy ma racje".. no chyba, ze mial on miejsce w czasie mojej niebytnosci ale wtedy nie mozesz mowic jakby kiedys tak caly czas bylo. Ale to temat na inna dyskusje.

Nie prawda! Sam mam wyciętego węza i jakos mu to nie przeszkadza w trawieniu! Pozatym pisałem,że wąz wyspecjalizuje wtedy inne metody zabijania itd. CZYTAJ!!!!

Cześ
    Guest

To ze twoj nie ma problemow nie znaczy, ze wszystkie sobie swietnie radza. Poza tym znowu wlasnie Tobie musze poradzic to co radzisz mi: jak waz sie wyspecjalizowal w jadzie to tego nie cofnie. Poza tym nie mowilem o zabijaniu, ale o trawieniu, a swoja opinie opieram na tym co mowili zaawansowani terratrysci na forum bo kiedys juz byl topic o usuwaniu gruczolow jadowych.

Nigdy nie mow nigdy : )

Uprawnienia umieszczania postów