Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zmiksowany Ptasznik A Raczej Wylinka

Neki
    Guest

Zmiksowany Ptasznik A Raczej Wylinka

Prosze o podanie adresu tej stonki na ktorej to zdjecie bylo. Kiedys bylo podane ale nie znalazlem w archiwum. Dzieki z gory

Bartas
    Guest

Re: Zmiksowany Ptasznik A Raczej Wylinka

http://img241.echo.cx/img241/6922/tarantula7xy.jpg

Nie chciałbym Cie martwić ale to nie jest wylinka ale żywy ptasznik, po pierwsze widać że na każdym zdięciu jest w innej pozycji, nikt raczej nie ustawiłby wylinki na czymś pionowym, a po drugie wylinka wygląda inaczej, tzn karapaks jest odczepiony, i odwłok nie wygląda tak jak normalnie, tylko jest z reguły zniszczony.

ketnip
    Guest

ale wy jestescie naiwni - na poczatku jest ptasznik ale później już pływa wylinka....

morda
    Guest

To jest ptasznik i wylinka dokładnie. Myślisz, że facet nie natrudziłby się by otrzymac porządany efekt? Jak to się pierwszy raz pojawiło to jakby tłum miał "bejsbole" to by tego gościa zamordowali

ketnip
    Guest

morda to do mnie? moim zdaniem gościu zrobił świetną prowokację a tam pływa już tylko na końcu sama wylinka bez zmiksowanego ptasznika

Tepez
    Guest

Mam nadzieje, ze to tylko wylinka, jak nie to koles jest POJ*****************!!

morda
    Guest

To jest tylko wylinka. Najpierw zdjęcia roseii żywej w paru miejscach i mix tego wszystkiego z WYLINKĄ!

Neki
    Guest

No no przeciesz wiem ze to wylinka

Uprawnienia umieszczania postów