-
angustum + mysz
siemka....
Wlasnie sie zastanawiam czy Angustum L9 poradzi sobie z bardzo malutka oseska(mloda myszka) ! MOge mu dac czy jeszcze jest za mlody na taki pokarm?
-
-
Re: pytanie...
powinna dac rade, ale ja osobiscie nie probowalbym podawac kregowcow. oseski glownie podaje sie tylko przed kopulacja aby nakarmic parke ale z tego co widze to ty nie chcesz rozmnazac (za maly pajaczek). pajaki nieraz zdychaja bez powodu po zjedzeniu kregowca, wiec jak chcesz....
-
Re: pytanie...
Mozesz probowac.
Ps. Nastepnym razem staraj sie nazywac tematy troche bardziej dokladnie ;] Wiesz.... coby sie ladnie czytalo.
-
Re: angustum + mysz
Da radę... ja był jednak polecał jakieś większe beazkręgowce.
-
Bezkregowce? czyli np. co ?
-
No raczej nie mysz bo bysz to... kręgowiec!
Karaczany? Szarańcza?
-
Moim zdaniem z dorosla szarancza angustum L9 sobie nie poradzi szarancze to barrdzo silne owady.
-
Jeżeli osesek nie jest wiekszy od pajaka to mozesz dać, najwyzej nie zje, ale Brachypelmom bym polecal karaczany i swierszcze.
-
pierwszy raz słysze zeby pajaki zdychały po zjedzeniu oseski moze ktos mi powie niby czemu ma zdechnąć? z ztego co wiem w natuze ptaszniki zjadają ptaki, myszy itp. i żyją słyszałem nawet o tym ze ktos wzucil małego kota prosto z miotu do pająka i zostala tylko skura z niego :]
Uprawnienia umieszczania postów