Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: angustum + mysz

DjLexer
    Guest

angustum + mysz

siemka....
    Wlasnie sie zastanawiam czy Angustum L9 poradzi sobie z bardzo malutka oseska(mloda myszka) ! MOge mu dac czy jeszcze jest za mlody na taki pokarm?

cyclosternum
    Guest

Re: pytanie...

powinna se dac rade

wh6fxe
    Guest

powinna dac rade, ale ja osobiscie nie probowalbym podawac kregowcow. oseski glownie podaje sie tylko przed kopulacja aby nakarmic parke ale z tego co widze to ty nie chcesz rozmnazac (za maly pajaczek). pajaki nieraz zdychaja bez powodu po zjedzeniu kregowca, wiec jak chcesz....

Atrax
    Guest

Mozesz probowac.
    Ps. Nastepnym razem staraj sie nazywac tematy troche bardziej dokladnie ;] Wiesz.... coby sie ladnie czytalo.

morda
    Guest

Re: angustum + mysz

Da radę... ja był jednak polecał jakieś większe beazkręgowce.

DjLexer
    Guest

Bezkregowce? czyli np. co ?

morda
    Guest

No raczej nie mysz bo bysz to... kręgowiec!

Karaczany? Szarańcza?

wh6fxe
    Guest

Moim zdaniem z dorosla szarancza angustum L9 sobie nie poradzi szarancze to barrdzo silne owady.

rastafaq
    Guest

Jeżeli osesek nie jest wiekszy od pajaka to mozesz dać, najwyzej nie zje, ale Brachypelmom bym polecal karaczany i swierszcze.

Opu
    Guest

pierwszy raz słysze zeby pajaki zdychały po zjedzeniu oseski moze ktos mi powie niby czemu ma zdechnąć? z ztego co wiem w natuze ptaszniki zjadają ptaki, myszy itp. i żyją słyszałem nawet o tym ze ktos wzucil małego kota prosto z miotu do pająka i zostala tylko skura z niego :]

Uprawnienia umieszczania postów