-
Re: Hybrydy
Niestety sadze ze pajaki kombinowane w koncu powstana - takie juz na stale i z premedytacja i przez profesjonalistow utworzone, tego sie chyba nie da sie uniknac.
Powstana tak samo ja wiele razy w wielu innych sytuacjach, dla przykladu rosliny - kwiaty - chyba nie trzeba przy tym konkretow jest ich pelno chocby tak popularne tulipany - najrozniejsze kombinacje w celu uzyskania okreslonych kolorow i ksztaltow platkow... albo róża po prostu róża juz na sam poczatek transformacje w celu wyeliminowania kolcow [nieliczne](niektorym przeszkadzaly - a to przeciez nieodzowna cecha tego kwiatu, nawet przyslowiowa - bo tak pieknie symbolizowala kazde inne piekno i jego aspekt "klujacy") a jej kolory tez manipulacje - ostatnio wytworzona: niebieska - choc jak dla mnie to chyba tylko dla daltonisty byla ona niebieska... jak juz to fioletowa ale nie w tym rzecz... Jesli chodzi o zwierzeta to rowniez cos tak popularnego i znanego chyba kazdemu - ryba - pewien "gatunek" welona zwany 'Zlota Rybka' = sztuczniak!!!!!! genetycznie zmodyfikowana ryba dla uzyskania tych jak dla mnie ohydnych ksztaltow i odcienia(juz lepszego)....
Dla tych samych powodow jakims ludziom w koncu przestana wystarczac naturalne pajaki i ich naturalny wyglad i zaczna sobie modyfikowac aby zapewne wytworzyc cos tak kiczowatego co sam podalem tu w tym temecie poprzednio, a jak widac sam nawet chcialbym takiego cudaka zobaczyc i nie bede obludnie twierdzil ze nie i nigdy i absolutnie i jesli juz to do badan... Budza sie we mnie najbanalniejsze pragnienia zobaczenia na zywo takiego kolorowanca; ALE z drugiej strony nie chce zeby taki sztuczniak byl hodowany... Lecz jeszcze raz napisze nie bede obludnie twierdzil ze nie chcialbym zobaczyc czegos tak kolorowego czy tez inaczej wg czyjejs wizji i wiem ze inni ludzie maja te same pragnienia - dla przykladu ostatnio widzialem taki post ~Co to za cudo~ ze zdjeciem pajaka najprawdopodobniej przeedytowanego w jakims programie graf. i komentarz typu ~na arachnoboards go nie ma wiec to fotomonarz bo juz dawno by sie nim zachwycali. Z takich to najprawdopodobniej powodow zostanie stworzony kiedys jakis sztucznie zmodyfikowany (nawet nietylko poprzez krzyzowki ale jeszcze z glebsza ingerencja bycmoze, bo raczej nie wszystko sie da skrzyzowac) odpowiednik Zlotej Rybki
Nie ma sie co ludzic tak mi sie wydaje:/ Mam nadzieje ze zbyt czarno widze... jednak ludzie na swiecie w kazdym momencie pokazuja ze sa zdolni do najbzdetniejszego postepowania.
Uprawnienia umieszczania postów