Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: P.cambridgei-mutacja barwna?

Mieszany widok

robert.p.
    Guest

P.cambridgei-mutacja barwna?

W ostatnim kokonie p.cambridgei trafił mi sie ciekawie ubarwiony maluszek.Odstawiłem go na bok by móc go baczniej obserwować,ciekawi mnie jak będzie wyglądał jako dorosły.Teraz jest L2 narazie.
    Zobaczymy czy barwa wróci mu do normy czy zostanie taka już na stałe.

Vanaloon
    Guest

Re: P.cambridgei-mutacja barwna?

Heh... ciekawy osobnik... a tak przy okazji, masz może na zbyciu jednego malucha P.cambridgei???

cage
    Guest

faktycznie jakiś inny. kolorystycznie wygląda jkby był zmieszany z platusem albo Thrixopelmą cyaneum ;D
    włoski też jak u jakiegos kędziora czy cos ;P
    ale ciekawy, ja bym się go nie pozbywał tylko sobie obserwował do końca, co ci jeden pająk w tą czy w tą ;P

robert.p.
    Guest

Ten pajączek pozostanie u mnie na stałe,w końcu jest jakąś "ciekawostką".Ubarwienie ma normalne,tylko wzór na odwłoku jest inny.Normalnie jest pojedyńcza ciemna kreska przez srodek ,a ten ma dwie,z jasniejszym wypełnieniem.Zobaczę czy barwa sie nie zacznie zmieniać gdy za kilka wylinek zacznie przjmować "dorosłe" ubarwienie.

tosik
    Guest

mi sie wydaje ze bedzie tak jak wszystkie inne jak podrosnie zobaczysz po nasteonej wylince

cage
    Guest

wzorek wzorkiem, ale ubarwienie, jak dla mnie tez jakies nadzwyczajne ;P a może poprostu dawno nie widziałem młodych cambridgei ;D w sumie nieźle ostatnio albino, teraz jakis tuning na odwłoku, cośjest nie tak w tych genach ;P, moze jakas choroba :P

Vanaloon
    Guest

Ja bym sobie kupił Cambridgei

SpN
    Guest

czarnobyl?

Samael
    Guest

Jak dla mnie to roznica pomiedzy normalnym cambri a tym jest widoczna tylko na odwloku.Sam jestem ciekaw co z tego wyrosnie...swoja droga Robercie czy widziales cambri ,ktore wykluly sie u Bogdana ??? Dwie sztuki ponoc tez "odstaja" od reszty.

Vanaloon napisał(a):

> Ja bym sobie kupił Cambridgei
    >

Hmmm to w czym problem,kilkunastu z nas ma go w swojej ofercie :]

Marx
    Guest

nie mowice, ze te dlugie wloski na odnozach i odwloku tez sa normalne :\ ?

Uprawnienia umieszczania postów