-
Re: mała B.Emilia
Po 4 on nie jest, bo juz dość wybarwiona jest. Stawiam na 5/6.
-
\
tak wygladala jak ja kupilem:>
-
sory nie to zdjecie DDDDDDD
;]
-
KOLI oszust oszukal mnie na ok 100 zl aj mu wyslal;em pająka on mi nie..........
-
Co do Marx'a tego pajaka dostalem od urzytkownika o nicku pajac08 i mial to byc pajak po 6 wylince wiec sie ciesz ze sprzedawalem go jakos L5 bo na tyle mi wygladal mialem juz emilke L5 i byla prawie identyczna co do tej moze troszke mniej wybarwiona. A pajaki rosna naprawde roznie i niektore moge byc 2 razy wieksze/mniejsze od drugiego tego samego gat i wieku.
A co do Tosik'a. Wyslalem twojego pajaka nie moja wina ze nei doszedl!!. Odrazu jak dostalem go od Xeo wyslalem go odrazu do ciebei. Od poczatu mowilem Xeo ze ide odrazu na wymiane swiadkami sa takze urzytkownicy z tego forum ktorzy meiszkaja w moich okolicach i wiedza ze nie mam tego pajaka i ze go wyslalem!! Jesli jestes zainteresowany to moge podac numery gg do poszczegolnych osob ale to jak jzu to na priv.
-
i tak nadal uwazam Cie za zlodzieja i klamce, sam zapracowales na taka opinie
-
Widze ze jestem amdrzejszy od wszytkich innych bardziej doswiadczonych terrarystow i nadal obstajesz prze swoim.
-
A czym ja zawinilem jesli mozna wiedzec??:| Ja czuje sie calkowicie nie winny:|.
-
koli napisał(a):
> Widze ze jestem amdrzejszy od wszytkich innych bardziej
> doswiadczonych terrarystow i nadal obstajesz prze swoim.
>
naucz sie pisac
tak zawiniles, tosik stracil na Tobie 100zł a ja zostalem oszukany, nie udawaj niewiniatka ;/
-
Pozwol ze z toba bede rozmawial na twoj temat a z tosikiem na jego temat tak wiec juz nie zaczynaj motac.
Ja juz napisalem to co mialem do powiedzenia na ten temat. A ty dalej obstajesz przy swoim!! Kilka osob sie wypowiedzialo na temat wielkosci tego pajaczka a ty dalej walkujesz swoje... Ja jzu nic na to nie poradze.
Uprawnienia umieszczania postów