Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: Albinosy

morda
    Guest

Re: Albinosy

W niemieckim naukowym czasopiśmie arachnologicznym raczej by nie dali fotomontażu ani pająka po wylince! Istnieją ptaszniki albonosy, ktoś już o tym tu pisał. Owszem, łatwiej napisać, że fotomontaż... cóż, poważni ludzie jaj by sobie nie robili...

Baku
    Guest

hmm ale tam pisze ze to albinos ??

nawet jezeli to naturalna róznica kolorów nie znacyz to ze jest to albinos ,, jak masz light form i dark form to terz jest inny kolor a nie mówi sie odrazu ze to albpinos np ....

albinos ma czerwone oczy , ten pajączek nie ma , ma czarne a więc jakiś barwik występuje u niego ,,,

cage
    Guest

w tytule jest coś o niezwykłym, więc wątpie żeby chodziło o odmiane barwną, zreszta link pochodzi tak naprawde z arachnoboards z dyskusji o albino.

Baku
    Guest

nierozumie .. czyli odmiana barwna nie moze być niezwykła ??

kojaze cos tą dyskusje , daj adres jak masz. .

morda
    Guest

Więc byłby to jedyny egzemplarz takiej "odmiany barwnej".

Baku
    Guest

no no , zawsze jest ten pierwszy egzemplaz :]

cage
    Guest

http://www.arachnoboards.com/ab/show...366#post459366

z tą niezwykłaścią chodziło mi o to ze nie chodzi o o to że jest jakaś niezwykłą odmiana barwna, tylko o to że dlatego nazwali go niezwykłym bo własnie jest to albino, jakis unikat, a nie zwykła forma barwna, któa owszem moze być także niezwykła, ale jak dla mnie to nie oto tutaj chodziło.

koli
    Guest

Moze ktos z tego forum tez takiego wyhoduje

cage
    Guest

raczej nie wyhoduje tylko takie bedzie miał szczęście ze wystąpi jakisbład genetyczny podczas kopulacji w matrycy czy tam w transkrypcji RNA.

w sumie ciekawe ile jest takich ptaszników, i czy zyja normalnie jak albino u wezy czy geków, czy mają jakiś krótszy zywot, hmmm...

morda
    Guest

Ja widziałem jak narazie jedno jedyne takie zdjęcie. A ile rocznie ptaszników rodzi się w hodowli? Raczej prędzej w totka wygrasz...

Uprawnienia umieszczania postów