-
Re: pojemnik dla młodego p.cambridgeia
przewaznie jak dam pinke, to cambri ja ignoruje, ona sie zakopuje i wychodzi much wielkosci jego, musze ja wypuscic zeby krzywdy mu nie zrobila;/, daje mu polowke macznika, czasem nawet cwiartke;]
-
Mucha? Krzywdę? Pająkowi? :|
Zostaw. Wiele nadrzewnych lubi latające papu.
-
ale te muchy byly dla niego zaduze
-
Rofl.. moj cambri L1 lapal w pelni sprawne muchy, nawet mial frajde jak za nimi latal.. :P
-
moj jak byl L2 też niepogardził muchą. Fajnie to wygladało.
-
Cambri jak dojdzie do siebie i przyzwyczai do nowego domku, to zacznie robić gniazdo Mój Cambri jak był przenoszony jako L3 do pojemnika na mocz, to po około 3-8 dniach zaczął coś robić, dopiero po 2 tygodniach zrobił gniazdo a potem to tylko polepszał aż zalepił po sam sufit :P Tylko, że jako L3 nie przeżywał wielkiego szoku przy przenoszeniu, bo tylko 15 minut stresu, teraz jako L5 przy przenoszeniu poprostu wariował i przez 1,5 godziny go łapałem i próbowalem dac do walca foliowego i siedzi już 5 dni i kompletnie nic nie robi, ale przez 3-4 dni miał również stresy, bo nawet dotknąć biurka nie mogę, bo zaczyna latać jak dziki, od dziś ma całkowity spokój i próbuje nawet delikatnie włanczać głośniki od kompa (tez są na biurku), żeby go nie przestraszyć. Myśle, że do poniedziałku zrobi już coś A więc czekaj aż zrobi gniazdko, długo nie wytrzyma bez gniazda :P
-
No wreszcie zaczął jesc, i to jeszce muche wieksza od siebie;]
Uprawnienia umieszczania postów