Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pajaczek do identyfikacji

Wojtyla
    Guest

Pajaczek do identyfikacji

pajaczek polski
    kilka godzin po zlapaniu zrzucil wylinke

morda
    Guest

Re: Pajaczek do identyfikacji

Po tym zdjęciu nie zidentyfikujesz pająka. W ogóle po żadnym sie nieda tak naprawdę

Wojtyla
    Guest

leprzego chyba nie dam rady zrobic on jest malutki :P
    ale co to moze byc ??

morda
    Guest

Wiesz - po takim zdjęciu kandydatów możesz mieć pełno... Wiesz ile pająków w Polsce + - tak wygląda?

Atrax
    Guest

Mission impossible :] Zawsze mozna strzelic, ze Steatoda bipunctata, ale to moze byc cokolwiek.. jak juz morda zreszta napisal.

angelo
    Guest

wojtyla masz ty musk? to tak jak bys mi napisal co to za pajak ma 8 nog......... chnbisz swoim postepowaniem swoj nick lepiej zmien go jak najpredzej chyba ze masz 8 lat to cie wtedy usprawiedliwia. jezeli nie mozesz zrobic lepszego zdjecia nie zakladaj postow. krew sie we mnie gotuje gdy widze takie zdjecie i podobne pytanie!!!!!!!!!!!!!! LITOSCI BLAGAM

ketnip
    Guest

ja stawiam na jakiegoś krzyżaka, zdjecie fatalne...

Bartas
    Guest

Angelo a ty masz mózg?? Po pierwsze pisze się mózg a nie musk, po drugie jesteś kompletnym kretynem i idiotą, nie znasz odpowiedzi na pytanie wojtyły to nie udzielaj sie, matka cie nie kocha czy co, właśnie przez takich pieprzonych pozerów to forum schodzi na psy. Kretyn jesteś i tyle sam byś zdięcia lepszego nie zrobił gamoniu bo jeśli zdązyłeś zauwarzyć pajączek jest bardzo mały i trudno bez statywu uchwycic taki mały obiekt.
    Taki cwany jestes bo wszystko odbywa sie poprzez internet ale na żywo to byś nasrał w gacie zanim byś tak powiedział. Żal mi ciebie jesteś tak pusty że az szkoda słów.

Co do zdięcią to wydaje mi się że jest to Kołosz szczelinowy.

ketnip
    Guest

Bartas co do zdjecia - było robione na krótkim czasie naświetlania i dlatego obiekt jest ciemny

Wojtyla
    Guest

Dzieki Bartas.
    Mój nick pochodzi od imienia mam go od dawna

Uprawnienia umieszczania postów