Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Dogrzewanie

ketnip
    Guest

Re: Dogrzewanie

ten stereotyp z kablem to to samo co z piaskiem - nieprawda, ja nie używam kabla do ogrzewania - ba ja wogóle nie ogrzewam bo nie ma takiej potrzeby żarówki służą mi tylko do oglądania pająków

morda
    Guest

Kabel jest dobry jak się ma tego pełno. Ja narazie mam dwie zarówy ale kabel juz kupiłem i tylko czekam na regał.

Awikularia
    Guest

Hmm, ale jak kabel jest na tylnej sciance, to sie zaden pajak ta nie zakopie. Chyba ze bedzie potrafil, ale wtedy ja chce jechac obejrzec takiego pajaka, co kopie w tylnej sciance .

Borello
    Guest

heheh Awi dobre hehe usmialem sie jak to przeczytalem. Jak bys miala namiar na takiego pajak to z checia dolaczyl bym sie do wycieczki

PrzemekB
    Guest

40W za mocne?? ja mam 60W i prawidłowo wykorzystana taka zarowka ogrzewa mi kilka pajakow i ma temp około 26 lub 27.

Louis Cypherr
    Guest

Nie porównuj w tego w ten sposób. Wszystko zależy od indywidualnych potrzeb i lokalnych wawynków. Tymczasem z tego co napisałeś wynika, że jeśli ktoś nie jest w stanie dogrzać terra 60W żarówką to znaczy, że niepoprawnie ją wykorzystuje. Bzdura.
    Czy w takim razie temperatura w pomieszczeniu, wielkość i ustawienie terrariów oraz ich sąsiedztwo nie mają wg Ciebie żadnego znaczenia, bo poprawnie wykorzystana żarówka 60W = 26-27 st.? Hehe.. to może stwórz tabelkę gdzie podasz, jaką żarówkę trzeba zastosować, aby poprawnie wykorzystana dała oczekiwaną temperaturę.

PrzemekB
    Guest

Tymczasem z tego co napisałeś wynika, że jeśli ktoś nie jest w stanie dogrzać terra 60W żarówką to znaczy, że niepoprawnie ją wykorzystuje. Bzdura.
    Nie, ja dogrzewam moją żarówką 60 watową 9 pająków i mysle iż wykorzystuje ją poprawnie.

Czy w takim razie temperatura w pomieszczeniu, wielkość i ustawienie terrariów oraz ich sąsiedztwo nie mają wg Ciebie żadnego znaczenia, bo poprawnie wykorzystana żarówka 60W = 26-27 st.? Hehe
    sąsiedzatwo i ustawienie terrariów mają znaczenie, nie napisałem że nie mają,chć wiem z czego wynikło to,iż Ty pomyślałem że nie mają

Uprawnienia umieszczania postów