-
Re: Pytanko mam - co do Nhadu i Smithi
A masz tego pajaka od 1 wylinki? Nieraz pająk nie jesy po 5 a na przykład po 3 wylince. W różnych krajach róznie liczą wylinki.
-
-
-
Kolejne,sorki ale zapomniałem fotki.
-
To moze jednak narazie jej nie bede kupywał...
-
Więc wolisz pozostać przy pająkach, które nie ruszają się nawet jak je szturchniesz? Kup sobie coś ciekawszego. Dasz sobie radę z nim - on nie skacze od razu do gardła. Jak się odrobinę uważa to nie ma szans, żeby Cie ukąsił. Poza tym to ma dość słaby jad.
-
Ale to jaki lepiej.. ten Nhadu Chromatus czy ten drugi con..
Bo chciałbym jako pierwszy pająk kupic g.rosea i zaraz po tym moze kedziora i zostaje mi jeszcze miejsce na 2 terraria i mysle ze znajde do tych miejsc lokatorów ?
Jeżeli ktoś ma jakiegos pajaka , jest srednio ruchliwy i niezbyt agresywny to niech pisze jaki to gatunek
-
Jak chcesz zacząć od czegos ciekaweszego (a wystarczy tylko troche uważać i muśleć trzeźwo :P) kup Nhandu chroamtus. Polecam. Naprawdę fajny i bardzo ładny pająk. Do tego nie jest taki drogi.
-
a ktory z nich jest mniej płochliwy itp. ?
-
G. rosea - zwykle nieprzewidywalna, najczęściej spokojna i ciekawska.
"kędzior" - pająk pluszak. Ledwie toto chodzi, ale zdarza mu sie przebiec 5cm za świerszczem.
N. chromatus - zazwyczaj u mnie ucieka, nawet nie wyczesuje włosków. Jak go naprawde wkurzysz to sie postawi i zacznie atakować.
Uprawnienia umieszczania postów