-
murinus + zaba
dzis dalem murinusowi L7 zabe 2 razy od niego wiekrza zatakowal od razu ale najwidoczniej jad nie robil na niej wrazenie po 5 min nadal zyje przy czem mysz zdychala po ok 1 min a murinus nadal ja trzyma nie wiem czym to jest spowodowane pewnie kanalami jonowymi u zab jestem ceikaw co z tego wyniknie?????komentujcie
-
Re: murinus + zaba
Przecież to i tak zależy jak pająk złapie zdobycz.Jak wbije zęby w mózg czy w serce to po sekundzie jest juz po wszystkim.
A zaba i tak nie poskacze już sobie.
-
nie masz sie czym bawić ?? i czy przypadkiem ta zaba nie jest pod ochroną ??
-
jest pod ochrona napewno, nie rozumiem po co pajakowi dajesz kregowce??? karaczany i swierszcze nie wystarczaja?
-
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ta zaba nie jest pod ochrona to po pierwsze a po drugie dalem mu rzabe aby porownac czas dzialania jadu u poszczegolnych grop zwierzat
-
Teraz gady mają okres godowy i ta żabka jest pod ochroną
-
Na ten temat zamiast o zmijach prace robisz?
-
po pierwsze prace pisze nie na konkurs a tam gdzie je lapalem nawet gdzyby byly pod ochrona to ja w niczym nie zagrozilem ;p
-
Prome od kiedy to żaba jest gadem? :/ Dawanie zab nie jest złe. To jest inna odmiana karmówki. A że chroniona to wiecie... Mąlo osób w tym kraju obchodzi, że jest chroniona. Przecież tyle osó łapie np.jaszczurki.
-
To co z tego ze malo osob przestrzega, ale chociazby jako terrarysci (ktorzy wiedza, a raczej powinni wiedziec o co chodzi) powinnismy tego przestrzegac :]. Jak kazdy bedzie mial gdzies los polskich plazow to niedlugo wszystkie beda chronione. Ale sam z checia poznam odpowiedz czemu jad nie dziala
Uprawnienia umieszczania postów