-
Re: murinus + zaba
WSZYSTKIE polskie plazy (i gady) sa JUZ TERAZ OBJETE CALOROCZNA OCHRONA.
-
tym lepiej
-
Żaba jest zwierzęciem zmiennocieplnym (zimnokrwistym), a mysz stałocieplnym. Więc jad u żaby rozchodzi się wolniej..
-
No oczywiście że jest płazem, ale szybko pisałem i zaszła ogromna pomyłka. Przecież nikt nie jest perfekt, każdy jest omylny.
-
wiec tak mysz zdychala po ok minucie zaba po 8 min i caly czas byla kasana i trzymana czyli caly czas byl wstrzykiwany jad wiec dostala go nieporownywalnie wiecj od myszy nie wiem czym to jest sppowodowane ale sie dowiem;p
-
Terraryści.... a może dasz mu jeszcze zaskrońca na obiad?
Nie macie czym karmić tych pająków? Mało bezkręgowców lata po łąkach, lasach i w sklepach zoologicznych?
-
wtakim razie przedstaw nam hipoteze badawczą , projekt , jakie grupy porównujesz i jaka jest grupa badawcza ?? aha i jaka jest pruba zerowa bo musisz to hyba do czegoś odnieść ?? \\\
a jaka to zaba skoro nie jest chroniona ??
-
to nie jest wytłumaczenie
-
proponuje ci tak , zrub analize biochemiczna jadu murinusa zbierz odpowiednią ilość prubek , ustandaryzuj je na to samo stęzenie składników czynnych , zbierz jakieś 1000 zab o podobnej masie i tym samym gatunku , okreś ld 50 w odniesieniu do interesującej grupy ( jak mniemam myszy ) i bedziesz miał jako takie wyniki czy jad działa skuteczniej czy terz nie , ale najpierw polecał bym dowiedzieć sie czy ten twój murinus wogule wstrzykna jakikolwiek jad :P:P:P:P
-
hahahahah bardzo smieszne
tyle ze zaskroncow nie widzilalem w mojej okolicy i nawet jak bym zlapal to bym wyposcil bo jest ich malo a zab nam nie brakuje nie ;p
Uprawnienia umieszczania postów