-
Potrzebuje szybkiej pomocy!!!!
Sorry że pisze właśnie o tym, ale nie mam czasu na szukanie teraz podobnych postów. Mój pająk zaraz skończy zrzucać 6-tą wylinke a ja potrzebuje inf. jak sprawdzić czy jest to samiec czy samica.
dzięki z góry
-
Re: Potrzebuje szybkiej pomocy!!!!
poczekaj do 12 wylinki jesli wtedy nei wyrasna haki to na 99% samica.
-
ale ty glupi jestes koli... ;/
a co do wylinki to http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=62239&t=62237 tu masz opisane
-
Albo gdyby wylinka była w dobrym stanie, możesz dać tu jej foto ...
-
1.Nie wolno obrażać nikogo bez względu na plec zainteresowania czy sposób wypowiedzi ( no chyba zeby byl wulgarny )
2.Koli podał jedną z możliwości rozpoznania płci pająka więc nie wiem w czym problem :/
Do autora posta : zrób zdjęcie wylinki ( tak zeby bylo widać spód pajaka ) i zamieść na forum na pewno ktoś ci odpowie.Pozdro
-
jaki ty fibus madry jestes...
-
Maze, ale po co prowokujesz? Twoje slowa do Koliego byly co najmniej nie na miejscu i nie dotyczyly tego topicu. A zeby nie bylo offtopic, to Rafal_44 zrob fotke wylinki, wtedy bedziemy mogli Ci cos wiecej doradzic
-
No niestety,ktos musi byc madry aby cala reszta nie stala sie glupimi...
-
I pamietaj, ze wylinka musi byc ladnie rozlozona - najwazniejsza jest strona brzuszna. Fotke musisz zrobic od wewnatrz wylinki.
-
przeczytaj tresc posta rafala i odpowiedz koliego... jesli nie zna sposobow rozpoznawania plci po wylince to niech nie pisze o tym ze musi czekac jeszcze 4 bo ta odpowiedz jest nie na temat ...
swoja droga moze nie powinienem pisac ze jest glupi ;p, zly dzien mam, sorry
Uprawnienia umieszczania postów