Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Ostatnie moje pytanie z "podziemnych" - od którego zacząć??

PrzemekB
    Guest

Re: Ostatnie moje pytanie z "podziemnych" - od którego zaczą

smithimen ja powiem Ci ze z moją Haplopelmą nie mam problemu,ostatnie kilka dni ją widze bo w nocy wychodzi z nory i siedzi przed wejsciem do kryjowki.Jak rusze pojemnikiem to juz jej nie ma w tej chwili tez haplopelma jest na powierzchni.Zalezy od okresu pająka.Raz nie pojawiaja sie na powierzchni bardzo długi okres czasu a pozniej zaczynaja wychodzic itd koło sie zamyka Cokolwiek podziemnego kupisz bedziesz zadowolony U mnie Haplopelma aureopilosum to ... zakochałem się ...

Tepez
    Guest

Re: Ostatnie moje pytanie z "podziemnych" - od którego zaczą

Tylko smithimen, jakby cię Hysterocrates dziabnął (choć jest to mniej prawdopobodne, jeżeli chodzi o Haplopelmy), to poboli i powinno przejść do 3 dni, a jak Haplopelma ugryzie no to już o wiele gorzej... Ale powodzenia i uważaj, bo są bardzo szybkie :P

morda
    Guest

Re: Ostatnie moje pytanie z "podziemnych" - od którego zacząć??

I Hysterocrates i Haploeplma mają dość silny jad. Jednego popiecze po Poecilotherii a drugi dostanie 40*C gorączki, straci przytomność i będzie leżał tydzień z masowymi skurczami mięśni. Reakcja na jad to cecha indywidualna. I tak najlepiej nie dać się dziabnąć. Ja bym uważał na każdego podziemnego - wszystkie mają nie tak pod sufitem.

Uprawnienia umieszczania postów