Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Poczatki hodowli

Awikularia
    Guest

Re: Poczatki hodowli

Oj, kiedy to bylo )))))). Zaczynalam od B. albopilosum, ktorego dostalam od mojego chlopaka. Po tygodniu byl, zdaje sie, B. vagans, a pozniej to juz lawinowo poszlo......

morda
    Guest

Ja też zaczynałem od albopilosum. Później dokupiłem kolejne dwa. Następnie były vaganse, geniculaty itp... No i to już choroba.

cage
    Guest

Re: Pajączek

no tak, ważne że na literke A ;P ;P

Czibi Pułtusk
    Guest

Ja moją hodowle zapoczątkowałem kedziorkiem i olbrzymem.

elvis
    Guest

Kedzior i genia....

smithimen
    Guest

Jaq od smithiego, potem cambridgei, nastepnie zamierzam gigasa albo herculesa;]

Hysterocrates
    Guest

ja zaczynałem tak jak awi od agansa i kędziora jednocześnie i na dodatek pajączki były własnie od niej.

angelo
    Guest

a ja zaczalem od karmowki najpierw swierszcze i karaczany potem byla grammostola r.i.p. a potem to tez lawinowo. pierwszego pajak mialem od typa ktorego poznalem po dwoch latach ponownie a po jakims czasie poznalem typa od ktorego on mial tego pajaka i to wszystko bylo tak zamotane ze trudno mi to tutaj wytlumaczyc ale moral z tego ze swiat terrarystow jest bardzo maly swoich klientow spotykalem nawet w pradze. wszyscy jestesmy jak ta reklama neostrady tp co wszyscy wchodza do windy i sa pod spodem napisy: pod babcia czarna mamba opd jakims karkiem misiu czy cos w tym stylu. poznajemy sie kim jest kim dopiero na gieldzie w swietochlowicach przynajmniej tak jest w moim przypadku i czasami dziwie sie ze to jest wlasnie ta osoba z ktora gadalem na gg lub na forum, calkiem inaczej sobie te osoby wyobrazam. dobre sa te plakietki ktore nosimy przypiete z nickiem z tcp musze pamietac zeby zabrac swoja na nastepna gielde.

Awikularia
    Guest

No to troche tak off topic, co do posta angelo.
    Kilka razy mi sie juz zdarzylo, ze podchodza do mnie ludzie, patrza na moj nick i mowia: to ty jestes Awikularia? inaczej wygladasz, ja myslalem ze masz tatuaze i kolczyki wszedzie i skory nosisz :P:P:P:P:P

Awikularia
    Guest

A, i jeszcze jedna osoba (facet) powiedziala mi, ze myslal, ze jestem straszliwue brzydka i dlatego zajmuje sie pajakami, bo mnie nikt nie chce i tylko hobby mi pozostalo .

Uprawnienia umieszczania postów