Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Poczatki hodowli

cage
    Guest

Re: Pajączek

od Xenodendrophila gabrieli

na serio od b. vagans - który teraz jest piękna samiczką ok L10 ;D ;D którą to raz juz spisałem na straty, ale udało mi się ją odratować i nadal żyje i ma się dobrze ;D

Murinusek
    Guest

Xenodendrophila gabrieli wlasnie znalazlem foty w necie, cudny pajak ale jak patrze na wyglad to przypomina mi Pterinochilusa, czy rownie grzeczny?:> wie ktos cos o nim?

morda
    Guest

Afrykański pająk. Charakter i warunki tak jak murinus. Raczej nie do dostania, jeden z najrzaszych pająków w hodowli.

cage
    Guest

no właśnie, nigdy go niedostaniesz, charakter faktycznie nerwowy, agresywny, atakuje zdecydowaniej i szybciej niz murinus, a co do siły jadu to jak mówi morda to na afrykański gatunek jad pewnie silny, ale nie koniecznie, mozna sie jedynie sugerowac atbelami, gdyz w afryce wystepuje duze zróznicwoanie siły jadów u ptasnzików, najabrdziej jadowite wystepuje chyba w południowej ameryce ;D

morda
    Guest

"najabrdziej jadowite wystepuje chyba w południowej ameryce ;D" Chyba Afryce?

kaczi
    Guest

ja zaczynalem od kedziora

Atrax
    Guest

Cage sie chyba troche przejezyczyl, bo najbardziej jadowite sa pajaki azjatyckie i afrykanskie.

puss
    Guest

Re: Poczatki hodowli

od 4 a raz 2 muriusow i 2 cambri teraz jescze parachybana i kedzierzawy

sskin
    Guest

B. albopilosa

snowby
    Guest

Ja niedawno kupiłem swojego 1 pajączka Cyclosternum fasciatum, i jest spoko.

Uprawnienia umieszczania postów