Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Poczatki hodowli

SDY
    Guest

Re: Poczatki hodowli

Heh, Awi, przeciez ty jako jedna z naprawde nielicznych tu zgromadzonych dalas "real foto" w profilu Jak mozna niewiedziec jak wygladasz?:|

No chyba ze to nie twoj prawdziwe zdjecie, ale wyciete z jaiejs gazety o modelkach

angelo
    Guest

o juz jej tak nie slodz bo wazelina zajezdza

SDY
    Guest

Sorry angelo ze jestem mily dla kobiet:P Tak mnie juz wychowali, przepraszam. Nastepnym razem zjade od stop do glow, ok?

P.S. Nie malo byc to wazeliniarstwo...

Awikularia
    Guest

SDY, terrarium.com.pl nie istnieje od zawsze. Jak zaczynalam z ptasznikami, to nikt nie slyszal o takich stronkach w polsce. Oglaszalam sie w najprzerozniejszej prasie, pozniej dopiero bylo terrarium.net.pl - o ile dobrze pamietam. Taka dziwna, niebieska (albo zielona) stronka. A moje zdjecie w profilu jest od roku. Gieldy tez. Nie kazdy wie, jak wygladam i nie kazdy zaglada w profile uzytkownikow (np. ja robie to rzadko, bo i tak nie pamietam, jak kto wyglada - chyba ze widuje sie z takim kims wiele razy).

Ale ogromnie smiesznie jest slyszec takie rozne rzeczy :P:P:P. A kolczyki mam, po jednym w kazdym uchu, wiec nie wszystko jest wymysłem :P:P:P.

SDY
    Guest

No widzisz. Ja w tym pieknym swiecie, zwanym terrarystyka, siedze niecaly rok, wiec dzieje z czasow dinozaurow w tym temacie nie sa mi znane:P:P:P

Uprawnienia umieszczania postów