-
Re: Poczatki hodowli
Heh, Awi, przeciez ty jako jedna z naprawde nielicznych tu zgromadzonych dalas "real foto" w profilu Jak mozna niewiedziec jak wygladasz?:|
No chyba ze to nie twoj prawdziwe zdjecie, ale wyciete z jaiejs gazety o modelkach
-
o juz jej tak nie slodz bo wazelina zajezdza
-
Sorry angelo ze jestem mily dla kobiet:P Tak mnie juz wychowali, przepraszam. Nastepnym razem zjade od stop do glow, ok?
P.S. Nie malo byc to wazeliniarstwo...
-
SDY, terrarium.com.pl nie istnieje od zawsze. Jak zaczynalam z ptasznikami, to nikt nie slyszal o takich stronkach w polsce. Oglaszalam sie w najprzerozniejszej prasie, pozniej dopiero bylo terrarium.net.pl - o ile dobrze pamietam. Taka dziwna, niebieska (albo zielona) stronka. A moje zdjecie w profilu jest od roku. Gieldy tez. Nie kazdy wie, jak wygladam i nie kazdy zaglada w profile uzytkownikow (np. ja robie to rzadko, bo i tak nie pamietam, jak kto wyglada - chyba ze widuje sie z takim kims wiele razy).
Ale ogromnie smiesznie jest slyszec takie rozne rzeczy :P:P:P. A kolczyki mam, po jednym w kazdym uchu, wiec nie wszystko jest wymysłem :P:P:P.
-
No widzisz. Ja w tym pieknym swiecie, zwanym terrarystyka, siedze niecaly rok, wiec dzieje z czasow dinozaurow w tym temacie nie sa mi znane:P:P:P
Uprawnienia umieszczania postów