-
Re: Poczatki hodowli
Oj, kiedy to bylo )))))). Zaczynalam od B. albopilosum, ktorego dostalam od mojego chlopaka. Po tygodniu byl, zdaje sie, B. vagans, a pozniej to juz lawinowo poszlo......
-
Ja też zaczynałem od albopilosum. Później dokupiłem kolejne dwa. Następnie były vaganse, geniculaty itp... No i to już choroba.
-
Re: Pajączek
no tak, ważne że na literke A ;P ;P
-
Ja moją hodowle zapoczątkowałem kedziorkiem i olbrzymem.
-
-
Jaq od smithiego, potem cambridgei, nastepnie zamierzam gigasa albo herculesa;]
-
ja zaczynałem tak jak awi od agansa i kędziora jednocześnie i na dodatek pajączki były własnie od niej.
-
a ja zaczalem od karmowki najpierw swierszcze i karaczany potem byla grammostola r.i.p. a potem to tez lawinowo. pierwszego pajak mialem od typa ktorego poznalem po dwoch latach ponownie a po jakims czasie poznalem typa od ktorego on mial tego pajaka i to wszystko bylo tak zamotane ze trudno mi to tutaj wytlumaczyc ale moral z tego ze swiat terrarystow jest bardzo maly swoich klientow spotykalem nawet w pradze. wszyscy jestesmy jak ta reklama neostrady tp co wszyscy wchodza do windy i sa pod spodem napisy: pod babcia czarna mamba opd jakims karkiem misiu czy cos w tym stylu. poznajemy sie kim jest kim dopiero na gieldzie w swietochlowicach przynajmniej tak jest w moim przypadku i czasami dziwie sie ze to jest wlasnie ta osoba z ktora gadalem na gg lub na forum, calkiem inaczej sobie te osoby wyobrazam. dobre sa te plakietki ktore nosimy przypiete z nickiem z tcp musze pamietac zeby zabrac swoja na nastepna gielde.
-
No to troche tak off topic, co do posta angelo.
Kilka razy mi sie juz zdarzylo, ze podchodza do mnie ludzie, patrza na moj nick i mowia: to ty jestes Awikularia? inaczej wygladasz, ja myslalem ze masz tatuaze i kolczyki wszedzie i skory nosisz :P:P:P:P:P
-
Uprawnienia umieszczania postów