-
Kątnik - resztki pokarmu w terra
Mam bardzo agresywnego kątnika i w terra jest kilka resztek po owadach. Jak mam je usunąć , niechcę zniszczyć jego pajęczyn a w dodatku jest taki szybki ,ze ucieknie i kąsa ostro. Już raz mi dziobnął. Pomocy jak to mam zrobić? Za odpowiedź dzięki
-
Re: Kątnik - resztki pokarmu w terra
-
po co penseta... po prostu je zostaw. kątnikowi nie trzeba podłoża, a w wilgotności pokojowej szybko wyschną. nie ma sensu drażnić pająka.
-
Foxtrott tez tak myśle. A co do pensety to kiepski pomysł bo zniszczyłem niechcąco pajęczyne bo ze strachu odskoczyłem ręką jak kątnik zaczynał atakować))
-
Czy może ktoś miał ten problem i jak sobie z tym poradził ?
-
hmmmm mysle ze koledzy juz Ci wyjasnili jak sobie z tm problemem poradzil:/ o ile to mozna nazwac problemem
-
ja p....ole,gościu jakie Ty masz problemy??!!!Tylko mieć takie problemy jak Ty masz.
Po co w ogóle jakieś kątniki chodować w terra???
-
crocodyll pohoduj to zobaczysz:/
-
Crocodyll złap se kątnika i sie sam przekonasz ,ze warto nawet hodowac takiego pająka.
-
Crocodyll - to mi powiedz "a po co hodowac ptaszniki?" :>
Uwazam, ze polska arachno-fauna jest tak zroznicowana, ze prawdziwy pasjonata na pewno znajdzie jakiegos pajaka do hodowli. Ja hodowalem juz wiele polskich okazow i uwazam, ze wcale nie sa mniej ciekawe od ptasznikow.
Uprawnienia umieszczania postów