Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Dajcie powód dla którego warto kupić ptasznika podziemnego.

smithimen
    Guest

Dajcie powód dla którego warto kupić ptasznika podziemnego.

Tak jak w temacie, po prostu moja ciekawość i tez dlatego bo nie wiem jak przekonac tate do podziemnego

tosik
    Guest

Re: Dajcie powód dla którego warto kupić ptasznika podziemnego.

Są piekne żadkie mają super charakter robia super tunele.bo niektórym liczy sie wyglad pająka a nie zadkość i zachowanie.Mozna zrobic terrarium ze bedzie go widać..... poprostu sa super ;] tato pozwul mu na pająka podziemnego ( PAMIETAJ PAJĄKI PODZIEMNE MAJA SILNY JAD) dla mnie podziemne to najladniejsze pająki

angelo
    Guest

mozesz postawic tak terrarium gdzies wysoko ze bedziesz widzial wszystko od spodu a one kopia dziure do samego szkla wiec wszystko ladnie widac. ja tak obserwuje swoje podziemne. lub mozesz byc zlosliwy i dac im 2cm podloza

KoReXoN
    Guest

Są fajne przez pierwsze 2 miechy jak ładnie kopią. Potem zaczynają się robić nudne i się szuka jakiejś alternatywy i się je sprzedaje:P To tak u mnie wygląda.

cage
    Guest

powód:
    1) - nie będziesz zadwał taich pytań
    2) - wzbogacisz swoją hodowle o podziemnego ptasnzika
    3) - przez 10 lat zoabaczysz go aż 5 razy
    4) - niemasz jeszcze podziemnego ptasznika
    5) - fajnie jest miec podziemnego ptasznika
    6) - kup sobie podziemnego ptasznika

tosik
    Guest

omg podziemne sa fajne co z tego ze go niewidac fakt ze go sie ma ;]

morda
    Guest

Tak jak pisze Tosik. Podziemne ptaszniki (szczególnie przedstawiciele Ornithoctoninae) to moje ulubione pająki. Robią piękne nory, widowiskowo polują.. są po prostu przepiękne. Nie niepokojone wcale nie są agresywne, są po prostu strasznie tchożliwe. I sam ich skryty tryb życia jest fascynujący. Nieraz się wstaje w nocy i z latarką idzie do terrariów popodziwiać to co powychodziło na powierzchnię. Gorąco polecam - to ptaszniki dla bardzo cierpliwych hodowców ale naprawdę warto.

tosik
    Guest

Nawet jak 5 razy go zobaczysz w co niewierze wychodza zawsze wiczorem i siedza u wyjscia nowy lub na zawnątrz ale przyznaj czy ten na fotkach nie jest piekny i sexowny ;p ?? hehehe a są jeszcze ladniejszcze zalezy kto co lubi

cage
    Guest

te foty to właśnie dla niektórych pierwsz szansa zoabczyćpodziemnego ptasznika, zostały wam jeszcze tylko 4 mozliwości ;P ;P

coprawda muszę przynać że najładniejszych ptaszników zalicza grupa podziemnych ;D jeżeli chodzi o średnią arytmetyczna, bo o ilosc gatunków to wiecej bedzie napewno chocby w naziemnych ;D

Maikardaaion
    Guest

Tosik powinienes podac zrodlo tych fotek. Nieladnie tak wstawiac bez podania autora ani miejsca pochodzenia.

Podziemne sa przepieknymi pajakami. Sa zupelnie inne niz wiekszosc naziemnych, nie maja takich dlugich wloskow tylko jakby welwetowy meszek. A obserwacja jest najmniejszym problemem, te pajaki siedza w bezruchu jedynie przed wylinka, latwo jest podejrzec. A poza tym to ptaszniki a zalet tych nie trzeba przedstawiac, przynajmniej tutaj

Uprawnienia umieszczania postów