-
Re: Poecilotheria metallica
Awi jeszcze nie wie, co bedzie miala na sprzedaz. Jak ja zycie przycisnie, to moze sprzeda cos ze swojej kolekcji, chociaz wolałaby tego nie robic .
Jak zwykle kilka dni przed gielda dam cennik w dziale sprzedam. Z Poecilotherii mam jedynie P. ornata po 4 wyl.
-
hmmm...
to z kolekcji awi prosiłbym
Ephebopus cyanognathus
Ephebopus murinus
Thrixopelma pruriens
Ceratogyrus darlingi
i jakiegoś Xenesthis'a jakby był najlepiej immanis
a reszte awi moze sobie trzyamc, ale faktycznie niewiadomo co zycie pokaze, biedna Awi sama nie wie ;P
a tak na serio to w przewidywanych listach (nie ze swojej kolekcji czyli twojej) to bedzie cyanognathus albo jakiś Xenesthis ?!
-
bądź jakis Xenodendrophila
bo jakos na nic nie moge trafic, zawsze jak zamówie sobie cos ciekawe to mi "gwizdną" sprzed nosa :/
o Xenodendrophilie moze trudno ale w sumie Xenesthis moznaby dostac wiec sie pytam czy byłby
-
Trixopelma pluriens - według mnie jest to najbrzydszy pajak, nie pomylilo Ci sie czasem z innym gatunkiem ??
-
nie no, niejest taka brzydka
puriens wyglada jak taki "sepsuty" platus
cyaneum wyglada jak podróbka chromatopelmy cyanopubescens ale łądny i tak
a sp. peru wyglada jak seemanni skrzyzowany z vagansem. w ogóle budowa prawie jak brachypelmy
ale i tak łądne sa trixie ;D chociaż nie ukrywam ze są gorsze od Xenesthis bo te pajączki to mistrzostwo ;D
-
No nie wiem czy takie mistrzostwo..gra swiateł na zdjęciach swoje robi, a tylko samce są ładne :P
-
Xenodendrophili raczej nigdzie nie dostaniesz....
-
nie tylko samce, nietylko, i wcale nie gra świateł, przyznaż ze nawet bez świateł są piękne.
-
Rastafaq - to tak samo jak z lividum. Niby niebieska bo zdjęcia podkolorowane... ale tan pająk naprawdę ma taki kolor.
-
cage napisał(a):
> bądź jakis Xenodendrophila
Jakis ?? Lista nie jest az taka dluga to tylko 1 gatunek...
Uprawnienia umieszczania postów