Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Poecilotheria metallica

morda
    Guest

Re: Poecilotheria metallica

45zł po 1 wyl? Jak już to 450.....

cage
    Guest

no nie wiem moze gdzieś sięzera niedopatrzyłem ;P literówka
    ale w sumie to mie się nie wydaje ze az tyle
    a ten Cyriopagopus sp. Singapore fajny ;D ;P

morda
    Guest

Jak to nie wydaje się aż tyle....
    Tan pająk swego czasu kosztował 300 "ojro" za pierwszą wylinkę. Jak ceny stoją teraz nie wiem, bo się nie interesuję, ale na pewno nie będzie kosztował 45zł....

cage
    Guest

to moze faktycznie, to mozliwe ze scena mogłem cos skopac, ale zato daje sobie głowe uciac ze ktos mówił kilka miechów temu że rozmonożył ibędzie sprzedawać tylko że chce je wyprowadzić jakos do nie miec a nie w polsce sprzedawac.
    zamieszczał nawet chyba foty samicy, albo kokonu, nie pamiętam, ale wiem ze rozmnazał napewno i będą małe, ktos sie pytał czy bedzie sprzedawał to podał cene i mówiłwlasnie ze bedzie sprzedawał ale ze w polsce raczej nie chetnie, nie wiem czemu.

Awikularia
    Guest

Wiesz, cage, na swiecie jest mnostwo mitomanow.... Ja moge powiedziec, ze bede rozmnazac Avicularia minatrix i bede sprzedawac mlode - nie rozmine sie za bardzo z prawda, ze nie wiem kiedy (i czy w ogole) to nastapi :P:P:P. Dla mnie P. metallica jest ciagle stanowczo zbyt mlody. Owszem, potrafie wydac duzo na pajaka, ale nie za malucha po 1 wyl., z ktorego moze mi wylezc samiec.... :P

dixi
    Guest

Coś mi się nie chce wieżyć że ktoś w polsce je rozmnożył a foty można z netu wkleić!!! W polsce może z tego co się dowiedziałam to p.metallice mają 2-3 osoby a reszta co się chwali że ma i rozmnaża czy sprzedaje to poprostu ściemniacze którzy chcą się pochwalić a tak naprawdę to gówno mają!!!!! Takie jest moje zdanie....

cage
    Guest

no w sumie troche lipa była by z tym samce ;P heh

ale w tym poście co przedstawiał ze je rozmnożył niebyło zadnego haczyka jak dla mnie ;P ;D
    zreszta wszyscy uczestnicy tamtej dyskusji tez raczej zadnego podejrzenia w mit ni ewidzieli, zreszta cholera wie, byłoby milo gdyby ktos rozmnozył, ale co mi tam jak i tak nie dam tyle hajsu.

teraz na jakiesgos drozeszego pajaczka jakiego che kupic to ephebopus murinus, conajmniej L5/6 lub jakąś samice.

widziałem u kogo w ofercie samice za 180zł

a ty awi będziesz miała na giełdze e. murinus ?! bo ja sie chyba wybiore i ten ptasznik bedzie chyba moim głównym celec wrac z jakąs poe ;D

pozdro chrzanu - była zmiana nicku ;D

morda
    Guest

Ci co maja metallice to sie za bardzo nie chwalą.... Wiadomo jak motłoch reaguje na taką wiadomość...

Murinusek
    Guest

podobnie jak Mordzie, tak i mi nie podoba sie P.metallica, ostatnio spodobal mi sie Cyriocosmus ritae ale watpie ze wogole mozna go gdziekolwiek dostac :P a no i jestem tez "fanem" Chromatopelm, Avicularii i Pterinochilusow ))

pozdrawiam

cage
    Guest

ja się lubuje w ephobopusa.
    narazie kupię sobie e. murinusa a potem cchiałbym e. cyanognathus ale szczególnie samiec, bardzo ładny.

i jeszcze trixopelmy ładne wraz egzekwo z Xenesthis'ami ;D

Uprawnienia umieszczania postów