Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Poecilotheria metallica

dixi
    Guest

Poecilotheria metallica

Chciałabym sie zapytać czy ktoś w polsce miał, ma lub słyszal o kimś kto posiada tego pająka? A może znacie cene za L1/2?

daf
    Guest

Re: Poecilotheria metallica

Za L1 tu chyba biorą 500 zł. Kiedyś były do kupienia na forum chyba.

dixi
    Guest

Pytam bo dostałam od voraxa zdjęcie p.metallici którą miał na sprzedaż tylko była troche droga - L7/8 za 350euro.... Ale zdjęcie mam

morda
    Guest

W Polsce ten pająk jest tyle, że jest go cholernie trudno kupić.

Cała sprawa z legendarną P. metallicą trochę mnie irytuje. Tyle osób pisze, że pająk piękny... hehe mi się w ogóle nie podoba (no cóż - kwestia gustu). I założę się, że gdy już Gooty ornamental będzie w Polsce do kupienia z całej tej grupy chętnych może 5% kupi tak naprawdę tego pająka. Owszem - cena też odstrasza, ale za rzadkie pająki niestety trzeba słono zapłacić. Nieraz jest tak, że początkujący terrarysta zobaczy sobie P. metallice - "wow" - i najpiękniejszy pająk na świecie. Swoją drogą jest dużo tańszych a równie pięknych pająków. I tak moim faworytem jest Cyriopagopus sp. Singapore blue hehehe... można sobie czasem o czymś pomarzyć.

ketnip
    Guest

oj morda musze ci przyznać że zajeb... jest ten Cyriopagopus sp. Singapore blue

Awikularia
    Guest

Moj dobry znajomy ma tego pajaka, mloda samiczke. Wlasnie wyliniala i ma mi przeslac fotki - jak uzyskam jego zgode, to je tu zamieszcze.

raptor
    Guest

Cyriopagopus sp. Singapore blue- cudeńko, szkoda, że tak mało fotek w necie, będę cierpliwie czekał na te fotki Awi

dixi
    Guest

Fakt że pajączek jest drogi ale napewno się opłaca dać tyle jak ktoś ma!! Ja miałam okazje kupić od voraxa tak jak pisałam ale cena mnie "odstraszyła"... Vorax przesłał mi fotke samicy którą miał na sprzedaż i musze powiedzieć że naprawde jest zaj.....)

cage
    Guest

ktoś niedawno - kilka miechów temu pisał że je rozmonożył i bedą małe ;D
    ceny nie pamietam ale będzie pewnie kosztowac jakies 45zł L1 moze mniej

awi - czekamy koniecznioe na fotki ;D

Obcy
    Guest

a świstak zawija

Uprawnienia umieszczania postów