-
Re: Pudełko?
na chrome może być ale geniculata.... lepszy kodak
-
Ja mam B.Smithi od początku w pojemniku na mocz i niema problemów z nim. Jedzonko znajduje bo klade zawsze obok gdzie on lubi przesiadywać i niema ze znalezieniem problemu. Zawsze wieczoram obejdzie sobie cały pojemniszek, czasem poszura dupcia po podlodze (pajeczyne kladzie?), wróci na swoje ulubione miejsce, umyje sie itd.
Pojemnik po kliszy wydaje mi sie za mały dla pająka, bo przecierz w naturze ma on bardzo dużą powieszchnie do życia. Ale znowu w za dużym pojemniku może zdziczeć i być bardziej agrasywny (moja hipoteza ehehe). Pozdro all!
PS. To hodowanie Ptaszników wciąga nawet moich rodziców xD
-
-
w pojemniku na mocz możesz spokojnie trzymać chyba że to blondi to już do czegoś większego bym polecał ale do L5-6 dopiero do czegoś większego ;]
-
ja tam trzymam sie "tradycji": naziemne L1-3 (prócz blondi i chromatoplem) pojemnik po kliszy, 3-6 na mocz a potem to zależy...
rozwaliła mnie wypowiedź poprzednika który stwierdził że pojemnik po kliszy jest lepszy bo zajmuje miej miejsca
-
Można trzymać w pojemniku na mocz ale wydaj mi sie lepsza " klisza".
-
nie no jak ktoś ma kilkaset młodych pajączków do tego ileśtam dorosłych to rozumiem że używa kliszy ale jak ktoś ma kilka pajączków to inna sprawa
-
A ja mam L. Parahybane l 5 i nie wiem w czym mam ją trzymać? narazie jest w pudełku o srednicy ok . 11,5 cm.
-
no.. i pozniej fauna box i na samym końcu dożywotnie terrarium ;P
Uprawnienia umieszczania postów