-
Re: B.Smithi czy Kędziorek - dla mnie
no to skoro tak mówicie to kupie sobie B. Smithiego , ale jeszcze poszukam troszku
A w jakim wieku najlepiej kupic ?? L3? L4? I czy jest jakas różnica między samcem , a samicą? (w zachowaniu)
-
Sluchaj zawyczaj jest tak ,że jak cos sie kupi pierwszego to potem cos nam odbija i chcemy czegos jeszcze Ja dotslaem geka i juz wysle o innych ziwrzakach :P
-
wiesz co, jak nie chcesz płochliwych pająków to kup murinusa lub ornate . ja ci proponuje chromatopleme(szybko rosną, robią pajęczynke i sądość żarłoczne) lub geniculate fajny pająk, prędko zdobędziesz doświadczenie, szybciej rośnie w porównaniu do brachyplem
Zdecydowanie B.Smithi ( jeśli rajcują cie kolorki :P ) , z wlasnego doswiadczenia zauwazylem ze kedzior i smithi z zachowania praktycznie sie nie roznia ( przynajmniej moje,nie wiem jak u was ) a jeśli już,to kup sobie Grammostola Rosea lub ww. gatunki . Pozdro
Jestem za tym zebys kupil Smithi'ego :P:P:P
-
-
No chyba że Bohmei ma bardzo ładne kolorki więc chyba mam ostateczną oferte ;d :
1.Smithi
2.Bohmei
3.Albopilosum
Chromka mnie aż tak nie rajcuje , i nie chciałbym go bo za dużo pajęczyn robi , czego nie chce ;p
-
Norek napisał(a):
> wiesz co, jak nie chcesz płochliwych pająków to kup murinusa
> lub ornate
One tez z reguly sa plochliwe :>
-
uu szkoda że nie podobają ci sie chromki ale weź smithiego. Bohmei mi sie nie podoba zbytnio(z resztą to nie mi sie mają podobać. a z charakteru to wszystkie brachyplemy czy jak sie to pisze są takie same...
No chromka właściwie nawet fajna.. , ale najpierw smithi później może kupie wlasnie chromke bo cos wczoraj mnie do niej ruszyło
A dla doroslego smithiego terra 30x25x25 może byc ?
I mam pytanie...
Kupywać L2 Smithiego za 18 zł czy dać z 30 zł czy 40 zł i kupic L4-L5 ??
I jak takiego L2 karmić i w czym trzymać i potem z wiekiem (z wylinkami) napiszcie do czego przekladać ?? (nowych większych pojemników)
Uprawnienia umieszczania postów