-
Re: co wybrać...?
Jak masz możliwośći i niezbędne fundusze kup oba pająki oba sa bardzo ladne nieagresywne i spokojne choć B.B wyczesuje często włoski z odwłoka.
-
Zwykle przed wilinką pająk nie je więc problemu z resztkami nie ma.Jeżeli chcesz B.boehmei to lepiej kup sobie taką po 3-4 wyl żeby można było ją dać do pudełka na mocz i wtedy nie ma potrzeby otwierania pojemnika za każdym razem jak chcesz na nią popatrzeć.Chociaż pająka po 1 wyl też można trzymać w pojemniku na mocz jakoś sobie poradzi.
-
Ja wyciagam penseta wszystkie resztki i wylinki ale kup oba pajaki bo predzej czy puzniej i tak bedziesz mial oba
Pozdro
-
narazie jednego(i tak musze jeszcze mame jakos urobić) a najwyżej we wrzesniu drugiego<lol>
a nie zdarzyło sie wam ze maleństwo przy otwarciu pojemniczka czmychneło z niego...?
-
Mi sie jeszcze nie zdarzylo a jak sie cos takiego zdarzy to mysle ze go zlapiesz
Pozdro
-
Poza murinusami nie, ale to może dlatego, że większość trzymam w faunaboksach lub pudełkach na mocz :P A poprzednicy maja racje kupisz jednego pająka i już pochwili zastanawiasz sie jakiego kupić następnego
-
Postaw mame przed faktem dokonanym,prędzej pokazując jej strony internetowe lub ksiazki(Cieśkala)z opisem B.Albopilosum...niech zobaczy że to niegroźne,szczegolnie jak małe.Pokazuj zdjęcia pieknie ubarwionych ptasznikow,nie pokazuj pajakow jedzacych myszy,swietszczr itp itd ... kazda mama jest do przekonania...nawet największa Gestapo jak u kolegi która mowiła NIE i koniec...teraz kolega ma 4 ptaszniki
-
Po prostu złap kątnika i kup ptasznika młodego . Jak urośnei powiedz, że to jakiś mutant:P Nie sakpną sie czy to ptasznik czy kątnik
-
-
moja mam też mówiła nie a teraz mam 5 pajączków i sie pyta "...jak tam pająki? rosną?..." także Twoja mama też napewno sie przyzwyczai
Uprawnienia umieszczania postów