-
Pytanie co do wysylki nimf...
mam takie pytanie chcialbym kupic ptasznika, ale koles sprzedaje je jako nimfy II czy da sie wyslac nimfy tak zeby doszly cale i zywe ?? (czy to jest dobry pomysl) ??
-
Re: Pytanie co do wysylki nimf...
Oczywiście że się da - sam kupiłem kiedyś na allegro mojego pierwszego pająka w ten sposób - B.Smithi. Uważaj tylko kto go sprzedaje. Jak na allegro to sprawdź komentarze, jak na forum to w dziale giełda zapytaj o wiarygodność tego człowieka.
-
oki a jak powinna byc zapakowana nimfa albo dwie jak chcialbym ?? tak samo jak ptaszniki co przechodza wylinki czy jakos bardziej bezpieczniej ??
-
Spoko, nimfy pakuje sę do kliszy (chyba, że masz coś mniejszego równie twardego i szczelnego) z papierem toaletowym albo chusteczkami. Tylko musi być sporo papieru. Bowiem nie chodzi o to aby pojemnik wyściełać, lecz wypełnić przestrzeń pojemnika. W ten sposób nimfa nie będzie się obijać o ścianki kliszy. Młody pająk będzie się mógł spokojnie schować w takich fałdach.
-
-
Nie ma regoly, jezeli je odpowiednio sprzedajacy zapakuje to bedzie wszystko ok znam ludzi co kupowali numfy i bylo i jest OK.
pozdrawiam garo
Uprawnienia umieszczania postów