Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Pytanie co do wysylki nimf...

Bziak
    Guest

Pytanie co do wysylki nimf...

mam takie pytanie chcialbym kupic ptasznika, ale koles sprzedaje je jako nimfy II czy da sie wyslac nimfy tak zeby doszly cale i zywe ?? (czy to jest dobry pomysl) ??

Maniak
    Guest

Re: Pytanie co do wysylki nimf...

Oczywiście że się da - sam kupiłem kiedyś na allegro mojego pierwszego pająka w ten sposób - B.Smithi. Uważaj tylko kto go sprzedaje. Jak na allegro to sprawdź komentarze, jak na forum to w dziale giełda zapytaj o wiarygodność tego człowieka.

Bziak
    Guest

oki a jak powinna byc zapakowana nimfa albo dwie jak chcialbym ?? tak samo jak ptaszniki co przechodza wylinki czy jakos bardziej bezpieczniej ??

KoReXoN
    Guest

Spoko, nimfy pakuje sę do kliszy (chyba, że masz coś mniejszego równie twardego i szczelnego) z papierem toaletowym albo chusteczkami. Tylko musi być sporo papieru. Bowiem nie chodzi o to aby pojemnik wyściełać, lecz wypełnić przestrzeń pojemnika. W ten sposób nimfa nie będzie się obijać o ścianki kliszy. Młody pająk będzie się mógł spokojnie schować w takich fałdach.

Bziak
    Guest

oki dzieki

garo
    Guest

Nie ma regoly, jezeli je odpowiednio sprzedajacy zapakuje to bedzie wszystko ok znam ludzi co kupowali numfy i bylo i jest OK.

pozdrawiam garo

Uprawnienia umieszczania postów