Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Zobaczcie co zamowilem... a co dostalem ! :( wrrr

DAAMOOK
    Guest

Re: Zobaczcie co zamowilem... a co dostalem ! :( wrrr

Moje 3 grosze.
    fotka p1 - jakis pajaczek wielkosci okolo L1-L2 - na pewno nie boehmei i nie irminia.
    fotka p2 - wyglada jak irminia/cambri max do L5.
    fotka p3 - pajak L5-L6 na pewno nie jest to boehmei ani irminia, moze kedziorek.

dalej dales inne fotki:
    xx1 oraz xx2 - jakis pajak do max L5, ten sam co na p3.
    x1 oraz x2 - pajak do max L2 ten sam co p1.

Ogolnie poza jedna irminia to towje zamowienie sie nie zgadza z tym co przyszlo.

DAAMOOK
    Guest

a i sprostowanie : przy tak malym pajaku jak na fotce p1 nie bedzie wiadomo co to tak naprawde jest - moze to byc jakakolwiek z brachypelm czy innych. Ogolnie jak sa mlode to tak wyglada sporo pajakow.

Łysy
    Guest

ludzie moolek niepyta co to za pajaki tylko pyta co ma zrobic,a wy sie przekrzykujecie ktory to ktory....wedlug mnie powinienes pogadac z tym kolesiem bo mozliwe ze pomylil zamowienie...mialy byc 3 to wyslal ale nie te co trzeba....lub Cie specjalnie oszukal a wtedy najlepiej pogadac jakims terrarysta z jego miasta i miec na niego namiary,przejechac sie i nastraszyc lub poprossic...jak kto woli...Zycze powodzenia.pozdro!!

moolek
    Guest

Łysy dzieki za wsparcie o to mi chodzi !! Użytkownik to Push_me ktory napisal mi ze sie wywiazal z umowy.... hmmm =/ Sami zobaczcie:

http://www.moolek2.prv.pl/archiv.jpg

moolek
    Guest

Dodam ze pajaki sie zakopaly pod torfem i tam siedza... ;/ A Push_me nie odpowiada...

chrzanu
    Guest

1) grammostola rosea
    2) brachypelma boehmei L3/4
    3) psalmopoeus irminia L3

mie sięzdaje ze takie pajaczki dostałes

Łysy
    Guest

niewazne co dostał...ludzie skonczcie ta zgadywanke,drugi raz juz pisze...wazne jest to ze zamowil co innego niz dostal,a co dostal to i tak malo wazne bo trzeba to wyjasnic...i jak widac niemozna miec zaufania do ludzi..nawet w jednym gronie ludzi po tych samych zainteresowaniach...jak ktos jest malo znany i niepolecany to trzeba przez allegro robic transakcje...albo odbierac osobiscie...poczekajmy...zobaczymy co z tego wyniknie...Trzymaj siePOZDRO!

moolek
    Guest

No a Push_me sie odezwal i zapewnia ze ten wiekszy to boehmei tylko ze kolory dostanie po nastepnej wylince :| Śmich sami zobaczcie...

http://www.moolek2.prv.pl/archiv2.jpg

Czy jest kotś jeszcze z tego Jarosławia zeby mi pomoc rozwiazac ten problem ??

moolek
    Guest

Push_me jest cwany na gg !! napisalem zeby tu sie odezwal i powiedzial to co mi wypisuje na gg... Czekam Push_me na wyjasnienia na forum, prosze bardzo wyjasnij wszystkim co mi za pajaki wyslales !! I mam dość twojego pier... ze ten wiekszy to boehmei !! Nie rob ze mnie debila... !! Ale zrob z siebie tutaj publicznie zobaczymy czy jestes taki odważny jak na gg !!

Push_me
    Guest

Jak zwykle ludzie z forum sluchaja tylko jednej strony a nie czekaja na odpowiedz drugiej no ale co zrobic ... uzytkownik moolek kupil odemnie 2irminie i jedna boehmei.Z poczatku sam kasy nie wysylal bo mowil ze ma zamieszanie z maturami itp , troche czasu mineło zanim kasa doszła i opoznienie bylo z winy poczty (nie odpowiadam przeciez za prace poczty !) wtedy moolek zaczal wypisywac mi na gg ze jego mama jest panią prokurator a tato komenantem policji itp i niby jakie problemy z tego bede miał.Na gg nie odpisywalem często bo jak go uprzedzałem mam uwalony server na sieci i nie mialem dostepu do netu.Co najwazniejsze wyslalem mu pająki zgodne z umowa a ten koles poprostu cos wyludza , w goracej wodzie kompany malo to ludzi na forum bylo co oczernilo a pozniej przeprosilo ? problemy juz dawno robil po tym jak kasa nie dochodzila z winy poczty i mowil ze jestem zlodziejem i powyklinal mnie.Pająki wyslalem mu z godnie z umową.Na fotkach poprostu podstawil moze inne pająki ja na swoja obrone nic nie mam i nie mam jak mu i wam to udowodnic a reszta zalezy od forumowiczow czy mieli by cos odemnie kupowac,
    ale postawcie sie w mojej sytuacji jak wyslecie gosciowi 10 smithi a on daje wam fotke 10 kedziorow ? wiadome jest ze uwierzycie co widac na fotce a nie temu co mowi by uwierzyc na "slowo"Podkresle jeszcze to ... ze nie handluje pajakami caly czas tylko tym co sam wczesniej kupie dla siebie i sam ich tez nie rozmnazam a moolek kupil odemnie ten zestaw ktory ja kupilem w czesniej czyli 2 irminie i boehmei.A co to jest na foto to nie wiem.TYLE

Uprawnienia umieszczania postów