-
Re: L1-L2 - moze byc w pojemniczku od ...??
tez wlasnie sobie tak pomyslalem !!! wolnosc tez za duza ?? przeciesz my mamy te wszystkie pajaki z wolnosci one kiedys zyly na wolnosci i nic im nie bylo a teraz za duze za male chyba zbedne sa takie dyskusje !! a jesli juz to jedyna odpowiedz "POJEMNIK NA MOCZ" jest najlepszy i polecany przez wszystkich i sie znakomicie sprawdz wiec niezaczynajcie takich watkow ok. no to na tyle mojich madrosci
jesli kogos urazilem to przepraszam niemialem zamiaru
-
Neki napisał :
przeciesz my mamy te wszystkie pajaki z wolnosci one kiedys zyly na wolnosci i nic im nie bylo
Co ? Że niby każdy nasz pająk kiedyś sobie hasał po dżungli , lesie ,sawannie czy gdzie tam żyje ? A niewiesz że jest takie coś jak rozmnażanie w niewoli :> I to własnie dzięki temu czemus mamy tyle ptaszników w swoich hodowlach ( wy pajeczarze, ja juz sie pajeczakami nie zajmuje ale planuje skorpy )
-
Ja osobiscie polecam słoik po miodzie. Jest dosyc niski, nie jest taki duzy i ma przezroczyste scianki co jest duzym plusem jesli chodzi o obserwacje.
-
do neki i maniak : to trzymajcie sobie albopilosum L1 w pojemniku na mocz. życze powodzenia z karmieniem....
-
Jak będzie chciał to zje. Tak trzymałem inne pająki L1 i nie narzekały (przynajmniej nie głośno). Chciały jadły, nie chciały to nie. Na wolności nikt im pod "nos" nie podkłada.
-
Może zpoko jednak w jasnej kliszy będzie mu milej.. hehe
a jak urośnie i będe jużdotykał scianek nogami przełużgo do pojemniczka na Mocz.. (ze 30gr. w aptece) super sprawa..
Pozdro
Uprawnienia umieszczania postów