Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: wiecie co to moze byc?

Murinusek
    Guest

wiecie co to moze byc?

http://www.freephotoserver.com/files/dsc006363951.jpg

jestem troche zaniepokojony tym co sie znajduje na odwloku mojej chromki, moze ktos wie co to moze byc? (mowa o tej takiej bialej plamce:/)

Grażynka
    Guest

Re: wiecie co to moze byc?

jest to najprawdopodobniej miejsce po wyczesanych włoskach ;]

Murinusek
    Guest

no tez tak sadze, ale to wyglada tak jakby z tamtego miejsca skora schodzila, tak jakby sie wałkowala. na zdjeciu tego jednak nie widac

Shalafi
    Guest

moze plesn????

Dawidptasznik
    Guest

Mi sie wydaje ze to jest miejsce po wyczesanych wlosach!!!
    POZDRO

Maniak
    Guest

Jak się martwisz że to grzyb to posmaruj czymś przeciwgrzybiczym. Nie powinno to uszkodzić pająka, jednak wydaję mi się że to miejsce po wyczesanych włoskach.

Hajdi
    Guest

nie smaruj niczym!!!

to jest po wyczesanych wloskach

Grażynka
    Guest

"Nie powinno to uszkodzić pająka" - nie masz racji, nie powinno sie używać zadnej chemi jesli nie jest to konieczne, a wrażenie wałkującej sie skury hmmm moze wyczesane włoski które pozostały na pajaku stwarzaja takie wrażenie

kak
    Guest

nie przejmuj sie tym, moje chromki tez tak maja czasem, nie wiem, czy to po wloskach, bo rzadko czeszą, ale czesto widac takie przebarwienia, tez sie balem, ze to grzybek, ale raczej nie, bo pajaki sa zdrowe i zyja, a to pojawia sie i znika.

Maniak
    Guest

Tym razem to ty Grażynka nie masz racji. Poczytaj sobie na forum i w różnych FAQach jaka jest profilaktyka leczenia pleśni u pająka. Być może to i wyczesane włoski - choć u mojej chromki wyczesane włoski wyglądają zupełnie inaczej, ale jak kak mówi że jego to mają i nic im nie jest to spox.

Uprawnienia umieszczania postów