-
Re: Który naziemny plecie dużo sieci ?
nie dyskryminuje to była metafora , hodzi mi o to ze wypowiadasz sie na temat zwiezencia o którym nic nie wiesz bo brak wiedzy o środowisku zycia zwierzęcia dyskryminuje odrazu w jakichkolwiek rozmowach natemat jego przystosowań ( no chyba ze znasz na tyle jego anatomie i morfologie ze mozesz na ich podstawie stwierdzać jego przystosowania )
w afryce po suchej poze ziemia jest twarda jak kamień i nie przyjmuje praktycznie zadnej wody , więc jak raz doroku ten deszcz spada robi sie na troche wielka kałuza a pajęcze norki wypełniają sie niemal całe woda , jedne pająki jak murinusy uciekają a inne np jak hysterocratesy zabardzo sie nie przejmuja bo dla nich woda jest spoxik ,,,
oczywiście mówie to upraszczając ... zeby nie było ...
-
dobra powiem tak...nie mam zamiaru tu sie sprzeczac, jestes naprawde super, masz ogromna wiedze, jestes bogiem, znasz swietnie ortografie i wogole... ja w kazdym razie do terra dla P.murinusa nie daje galezi zadnych ani nie daje warstwy torfu 20cm. Ty moze robisz na odwrot Twoja sprawa. Ten temat dotyczyl czegos innego......mysle ze juz zostal zakonczony
-
ze co :P:P ja jedynie krytykuje :] no i pokazuje ci właściwą droge ,
zanim piszesz natemat czegoś dowiedz sie czy piszesz prawde ale nie pytajac kolegi tylko szukajac informacji u źrudła ,
-
jestem bogiem to fakt :] miło mi ze to zauwazyłeś
wcale nie musisz dawać mu 20 cm torfu ale gałęź była by wskazana hoć przy tym gatunku terra moze być wogule bez niczego
moze i nie pisze poprawną polszczyzna ale jakoś mnie to nie martwi , skoro wypominając mi to poprawił ci sie chumor i zapomniałeś choć na chwile o głópotach jakie wypisujesz to ciesze się iz mogłem pomuc ,,
sus minervam docet
-
hehehe o glupotach? czyli to ze murinus to ptasznik naziemny to glupota? ciekawe...
a to jak Ty piszesz to nie mozna nazwac polszczyzna...ale mniejsza o to, a humor nie musial mi sie poprawiac, gdyz jest zawsze na najwyzszym poziomie
-
czyzbyś miął problemy z czytaniem ze zrozumieniem ??
-
-
Polecam Chromki robiązarombiste sieci... całkiem wymyślne...
choć i Versicolor plutł mi całkiem gęste i obfite..
Pozdro
Uprawnienia umieszczania postów