Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: NOWY kędzior i Mucha ?? Dać mu ją ??

Mieszany widok

mrozio
    Guest

NOWY kędzior i Mucha ?? Dać mu ją ??

Kupiłem dzisiaj ptasznika kędzierzawego L1. Znalazłem małą białą muszke ( mniejsza od niego ) i niewiem czy mu ją dać .. co myślicie?
    Pozdro.

Welpek
    Guest

Re: NOWY kędzior i Mucha ?? Dać mu ją ??

mozesz dac spokojnie ja swojej boehmei L1 tez daje rozne muszki
    Pozdro

cyclosternum
    Guest

daj daj

Atrax
    Guest

W sumie jak nie chce ci sie latac za muchami, to mozesz kupic pinki wedkarskie i polozyc kilkanascie z nich w jakims sloiczku w cieplym miejscu. I po jakims czasie bedziesz mial z tego muchy.

kashex
    Guest

Hmmm z tego co wiem "wolne" muchy przenosza troche duzo syfow ,wiec ja na twoim miejscu zrobil jak atrx napisal ... A pytanie do madrych ludzi czy much prznosza jakies niebiezpieczne bzdety na pajakow ??

Awikularia
    Guest

Coz, co grozne dla czlowieka, niekonieczne jest grozne dla pajakow..... Ja wiele razy dawalam latajace po domu muchy moim pajakom oraz lapane pasikoniki (kilka lat temu nie bylo tak latwo o karmowke) i zaden nie padl.

koli
    Guest

No ale ronie to bywa czasem mucha pochodzi sobei po jakiejs truciznie a poznei pajak ja wsunie..:/ wiec roznie to moze sie skonczyc. Nalepiej jest wychodowac samemu muchy tak jak mowil atrax lecz taka mucha jest za duza dla pajaka L1 no i wogole dawac much pajakom to mozna ale chyab tylko dlatego zeby popatrzec sobei jak pajaczek za nia sie ugania bo muchy z bardzo pozywne nie sa:/.

Uprawnienia umieszczania postów