Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: WYLINKA BLONDI HELP

jabol87
    Guest

Re: WYLINKA BLONDI HELP

LEKKOO NADUSIŁEM SPRYSKIWACZ I 4 KROPLE POSZŁY NA NIEGO NO I TROCHE JAK ZRASZAŁEM AKWARIUM NA TAMTEGO POSTA NIE ZWRACAJCIE UWAGI POPIEPSZYŁO MI SIĘ ALE MACIE W NIM FOTKE BLONDI I TUTAJ TEŻ

jabol87
    Guest

TAK NAPEWNO ZWYKŁA WODA

Peter_frostax
    Guest

Młode T.Blondi mają to do siebie że często padają ale po tej fotce niebardzo mi się widzi żeby była przed wylinką. choć mogę sie pomylić to rzecz ludzka. Najlepiej zrobisz jak dasz jej troszeczkę spokoju bo tak to z tego co przeczytałem w twoich wypowiedziach to ona jest cały czas przez ciebie sptresowana.

Vanaloon
    Guest

Nie myślałem że naumyślnie nawilża pająka :-P

morda
    Guest

Po pierwsze nie pisz dużymi literami.

Młode blondi często padają. Jeśli ona naprawdę liniała to mogłeś zostawić ją w spokoju. Jeśli jednak ledwie chodzi, możesz pą bez problemu przerzucać na plecy itp. to raczej niewiele z niej będzie. Blondi to chory pająk i raczej nie da się przerwacać na plecy - prędzej się cała wyczesze....

robert kosa
    Guest

Niestety moja blądyna l3 tez tak sie zachowywała i nie przezyła tego.

Opu
    Guest

jeśli pająk na 2 fotce leży na plecach to nogi ma wygięte w drugą stronę!! to raczej nie jest normalne to ze pająki padają blondi to znaczy ze jednak o czymś zapomniałeś może za mała wentylacja albo cus on jest naprawdę wrażliwy na takie rzeczy widzę ze wilgotność ma duża ale wentylacja tez musi być duża jeśli się chwieje i wywraca to znaczy ze raczej padnie i nie wygląda to na wylinkę bo pająki przed wylinka trochę wolniej się poruszają i raczej się nie chwieją ale bez przesady 13 godzin ? :/ musisz jeszcze raz sprawdzić wszystkie w jakim go trzymasz: wilgotność, temperaturę, wentylacje(nie może być pary na ściankach ) możliwe ze da się go jeszcze odratować

Uprawnienia umieszczania postów