-
Plakat z ptasznikami
chciałbym sobie kupic plakat/plakaty z ptasznikami jezeli wiecie gdzie mó\gł bym takie nabyc prosze o informacje....
Ten temat juz kiedys poruszyłem dostałem odpowiedz zeby isc do jakiegos punktu fotograficznego i zrobic taki plakat ze zdjecia lub powiekszyc zdjęcie....
Tak zrobiłem poszedłem do znajomego fotografa i poprosiłem go o to niestety zeby taki plakat ładnie wyglądał(a oto przedewszystkim chodzi :P)
zdjecie musi byc zrobione a paratem przynajmniej 5.0 mega pixeli:////
Z góry dzięki!!!
-
Re: Plakat z ptasznikami
Ja taz u weterynarza widziałem plakat ze zdjęciami pająków. Na prawdę bardzo ładny. Ale już tam wiecej nie byłem i nie wiem, gdzie można kupić. Ale jak poszukasz, to może najdziesz
-
A moze twoj fotograf dysponuje takim sprzetem i zrobilby ptasznikowi ladne zdjecie?;P
Skoro to twoj znajomy, to moze sie zgodzi :]
-
heheh dobry pomysł
musiałbym do niego pojechac z ptasznikiem
bo watpie zeby on do mnie przyjechał na drugi koniec krakowa z całym spretem)))
MOJPedro moze bedzie miał sesje zdjęciową
P.S
jezeli jednak ktos wiei gdzie mozna kupic gotow plakaty to dajcie info.
-
Hmmm, mógłbyś zrobić plakat z kilkoma ptasznikami a nie jednym dużym tylko troche obróbki na kompie.
-
Hmmmm, 5 megapikseli powiadasz? A słyszałeś kiedyś o kliszy fotograficznej?
-
hmm znjdz na necie zdjecie / najlepiej w wysokiej rozdzielczosci / , lub zrob aparacikiem 3-5Mpix , przepusc przez prgogramik Shortcut PhotoZoom /tam ustawisz sobie format jaki cie interesuje i podwyzszysz rozdzielczosc - 300dpi / i spokojnie mozesz isc do fotografa
Do konca miesiaca Fotojoker ma promocje na zdjecia 20x30 - 2,99zl , 30x45 - 6,99 zl
wiec moze nie plakat ale faldne fotki zrobisz a z nich juz mozna sobie zlozyc samemu lub tez oprrawic w antyramy
-
a tu napewno znajdziesz jakies interesujace zdjecie
http://www.forum-pets.de/showthread....page=209&pp=15
trzeba sie zarejestrowac bo nie zobaczysz wszystkich zdjatek :> a jest ich cala masaaaaa
-
-
jak jesteś wstanie wydać na zajebisty plakat do 100 złotych to napisz do mnie - podeśle ci foto super plakatu ( ceny jeszcze nie znam )
Uprawnienia umieszczania postów